Φινλανδο-αγγλικό λεξικό

Χρησιμοποιήστε το παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης για να εισάγετε μια φινλανδική ή μια αγγλική λέξη που θέλετε να αναζητήσετε στο Φινλανδο-αγγλικό λεξικό. Συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ για καλύτερα αποτελέσματα.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο Φινλανδο-αγγλικό λεξικό

Συχνά αναζητάμε τη μετάφραση μιας λέξης, αλλά δεν θυμόμαστε την ορθογραφία της. Τώρα μπορείτε να πραγματοποιήσετε αλφαβητική αναζήτηση στο Φινλανδο-αγγλικό λεξικό χρησιμοποιώντας τα γράμματα που βλέπετε παρακάτω. Όταν εντοπίσετε τη λέξη που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε την για να δείτε τις μεταφράσεις και τα συνώνυμά της.

Παρακάτω θα δείτε μια λίστα με τις μεταφράσεις που πρότειναν οι χρήστες μας για το Φινλανδο-αγγλικό λεξικό. Μπορείτε να μας βοηθήσετε επιβεβαιώνοντας τις μεταφράσεις που πιστεύετε πως πρέπει να συμπεριληφθούν στο λεξικό ή ζητώντας τη διαγραφή εκείνων που θεωρείτε λανθασμένες. Έχετε επίσης της επιλογή να προτείνετε διορθώσεις.

Θέλουμε να βελτιώσουμε τα λεξικά μας ώστε να είναι ενημερωμένα και χρήσιμα για όλους τους χρήστες μας. Γι' αυτό σας ζητάμε να εγγραφείτε κι εσείς σήμερα στην κοινότητα της bab.la και να μας βοηθήσετε προτείνοντας νέες μεταφράσεις για το Φινλανδο-αγγλικό λεξικό. Νέοι όροι προσθέτονται στα λεξικά μας καθημερινά καθώς οι γλώσσες διαρκώς εξελίσσονται. Επιπλέον, ένας φινλανδικός όρος μπορεί να έχει αρκετές διαφορετικές αποδόσεις στα αγγλικά ανάλογα με το συγκείμενο του. Μπορείτε κι εσείς να μας βοηθήσετε προσθέτοντας ιδιωματικές εκφράσεις ή εξειδικευμένο λεξιλόγιο που ίσως γνωρίζετε. Έχετε υπόψη σας πως για να διασφαλίσουμε την ποιότητα των λεξικών που σας παρέχουμε, κάθε νέα μετάφραση που προτείνεται από τους χρήστες μας πρέπει να επιβεβαιωθεί από 10 μέλη της κοινότητας προτού προστεθεί στο Φινλανδο-αγγλικό λεξικό. Έως τότε θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης μεταφράσεων από τα φινλανδικά προς τα αγγλικά φέροντας τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί».
Γίνετε σήμερα μέλος επιλέγοντας εγγραφή. Ως εγγεγραμμένο μέλος συγκεντρώνετε πόντους κάθε φορά που προτείνετε μια νέα μετάφραση ή επιβεβαιώνετε τις μεταφράσεις που πρότειναν άλλοι χρήστες. Έτσι συναγωνίζεστε άλλα μέλη της bab.la για μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη. Αν έχετε κάποια απορία για τη μετάφραση ενός φινλανδικού όρου στα αγγλικά ή απλώς θέλετε να συζητήσετε με άλλους λάτρεις των γλωσσών, μπορείτε να υποβάλετε την ερώτησή σας στο Φινλανδο-αγγλικό φόρουμ.