Τουρκο-αγγλικό λεξικό

Βρείτε μεταφράσεις τουρκικών λέξεων και φράσεων στο Τουρκο-αγγλικό λεξικό χρησιμοποιώντας το παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης. Για μεγαλύτερη ευκολία μπορείτε να αναζητήσετε όρους τόσο στα τουρκικά όσο και στα αγγλικά. Συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ για καλύτερα αποτελέσματα.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο τουρκικό λεξικό

Ακούσατε κάποια τουρκική λέξη και δεν ξέρετε την ορθογραφία της; Αρκεί να γνωρίζετε το πρώτο της γράμμα! Χρησιμοποιείστε τα γράμματα της αλφαβήτου παρακάτω για να δείτε την πλήρη λίστα λημμάτων του Τουρκο-αγγλικού λεξικού. Επιλέγοντας τη λέξη που σας ενδιαφέρει μπορείτε να δείτε τις μεταφράσεις της και τα συνώνυμά της στα αγγλικά.

Το Τουρκο-αγγλικό λεξικό ενημερώνεται διαρκώς χάρη στις προτάσεις που καταθέτουν οι χρήστες μας. Εδώ μπορείτε να δείτε τις πιο πρόσφατες προτάσεις για μεταφράσεις τουρκικών όρων στα αγγλικά. Βοηθήστε μας επιβεβαιώνοντας τις σωστές και διορθώνοντας τις λανθασμένες.

Γίνετε μέλος της κοινότητας της bab.la και βοηθήστε μας να φτιάξουμε το καλύτερο ηλεκτρονικό Τουρκο-αγγλικό λεξικό. Οι χρήστες μας συμβάλουν ώστε τα λεξικά της bab.la να διατηρούνται ενημερωμένα και χρήσιμα για όλους. Η χρήση των γλωσσών επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξή τους, με αποτέλεσμα να προκύπτουν καθημερινά νέες μεταφράσεις από τα τουρκικά προς τα αγγλικά. Έχετε υπόψη σας ότι δεν προσθέτουμε αυτόματα τις νέες προτάσεις που κατατίθενται από τους χρήστες στο λεξικό. Κάθε νέα πρόταση θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης μεταφράσεων από τα τουρκικά προς τα αγγλικά, αλλά θα φέρει τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί». Προκειμένου να διασφαλίσουμε την ποιότητα του λεξικού κάθε νέος αγγλικός ή τουρκικός όρος πρέπει να επιβεβαιωθεί από 10 χρήστες προτού προστεθεί στο λεξικό.
Εγγραφείτε σήμερα και ξεκινήστε να συγκεντρώνετε πόντους για να συναγωνιστείτε με τους φίλους σας και να φτάσετε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Έχετε κάποια απορία για τη μετάφραση ή τη χρήση ενός όρου; Ρωτήστε τους υπόλοιπους χρήστες της bab.la στο Τουρκο-αγγλικό φόρουμ όπου μπορείτε να συζητήσετε για οτιδήποτε, από τη μετάφραση τουρκικών όρων στα αγγλικά μέχρι και τις πολιτισμικές διαφορές μεταξύ δύο χωρών.