Ταϊλανδο-αγγλικό λεξικό

Πληκτρολογήστε τον όρο που θέλετε να μεταφράσετε από τα ταϊλανδέζικα προς τα αγγλικά στο παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης. Η αναζήτηση πραγματοποιείται αμφίδρομα, επομένως μπορείτε να πληκτρολογήσετε τον όρο που αναζητάτε είτε στα αγγλικά είτε στα ταϊλανδέζικα. Στα αποτελέσματα θα βρείτε επίσης κανόνες γραμματικής, λίστες συνωνύμων, παραδείγματα χρήσης, αλλά και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ.

Πραγματοποιήστε αναζήτηση κατά χαρακτήρα στο ταϊλανδικό λεξικό

Αν σας δυσκολεύουν οι ταϊλανδικοί χαρακτήρες ή δεν γνωρίζετε τη μετάφραση της ταϊλανδικής λέξης που αναζητάτε, απλώς επιλέξτε έναν από τους χαρακτήρες που βλέπετε παρακάτω για να δείτε την πλήρη λίστα λημμάτων του Ταϊλανδο-αγγλικού λεξικού. Έπειτα επιλέξτε τη λέξη που σας ενδιαφέρει από τη λίστα για να ανακατευθυνθείτε στην αντίστοιχη σελίδα του λεξικού.

Στην παρακάτω λίστα θα δείτε τις μεταφράσεις που πρότειναν πρόσφατα οι χρήστες μας για το Ταϊλανδο-αγγλικό λεξικό. Μπορείτε να μας βοηθήσετε να βελτιώσουμε το λεξικό επιβεβαιώνοντας τις μεταφράσεις που θεωρείτε πως πρέπει να συμπεριληφθούν στο λεξικό. Αν διαφωνείτε με μια μετάφραση, μπορείτε να προτείνετε διορθώσεις ή να ζητήσετε τη διαγραφή της.

Οι νέες μεταφράσεις που προτείνουν οι χρήστες μας συμβάλλουν ώστε να διατηρείται το Ταϊλανδο-αγγλικό λεξικό ενημερωμένο. Μπορείτε κι εσείς να μας βοηθήσετε προσθέτοντας ιδιωματικές εκφράσεις ή εξειδικευμένο λεξιλόγιο που ίσως γνωρίζετε. Γίνετε μέλος της κοινότητας της bab.la και διασκεδάστε συμβάλλοντας στη δημιουργία της μεγαλύτερης συλλογής δωρεάν ηλεκτρονικών λεξικών στον κόσμο. Νέοι όροι προσθέτονται στα λεξικά μας καθημερινά καθώς οι γλώσσες διαρκώς εξελίσσονται. Επιπλέον, ένας όρος μπορεί να έχει αρκετές διαφορετικές αποδόσεις ανάλογα με το συγκείμενο της πρότασης στην οποία χρησιμοποιείται. Για να διασφαλίσουμε την ποιότητα των λεξικών που σας παρέχουμε, κάθε νέα μετάφραση που προτείνεται από τους χρήστες μας πρέπει να επιβεβαιωθεί από 10 μέλη της κοινότητας προτού προστεθεί στο Ταϊλανδο-αγγλικό λεξικό. Έως τότε θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης μεταφράσεων από τα ταϊλανδέζικα προς τα αγγλικά φέροντας τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί».
Γίνετε σήμερα μέλος επιλέγοντας εγγραφή. Ως εγγεγραμμένο μέλος συγκεντρώνετε πόντους κάθε φορά που προτείνετε μια νέα μετάφραση ή επιβεβαιώνετε τις μεταφράσεις που πρότειναν άλλοι χρήστες. Έτσι συναγωνίζεστε άλλα μέλη της bab.la για μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη. Αν έχετε κάποια απορία για τη μετάφραση ενός ταϊλανδικού όρου στα αγγλικά, μπορείτε να υποβάλετε την ερώτησή σας στο Ταϊλανδο-αγγλικό φόρουμ. Εκεί συναντιούνται όλοι οι λάτρεις της ταϊλανδικής και της αγγλικής γλώσσας!