Σουηδο-γερμανικό λεξικό

Μεταφράστε μια φράση από τα σουηδικά προς τα γερμανικά πληκτρολογώντας την στο παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης. Μπορείτε επίσης να πληκτρολογήσετε γερμανικές λέξεις ή φράσεις για να δείτε τις μεταφράσεις τους στα σουηδικά. Συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ για καλύτερα αποτελέσματα.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο Σουηδο-γερμανικό λεξικό

Αν δεν είστε σίγουροι για την ορθογραφία μιας λέξης, απλώς περιηγηθείτε στο Σουηδο-γερμανικό λεξικό χειροκίνητα, κατά γράμμα της αλφαβήτου. Η επιλογή ενός από τα παρακάτω γράμματα θα σας εμφανίσει την πλήρη λίστα λημμάτων που αρχίζουν από αυτό το γράμμα. Όταν εντοπίσετε τη λέξη που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε την για να δείτε τις μεταφράσεις της και τα συνώνυμά της στα γερμανικά.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις πιο πρόσφατες μεταφράσεις που πρότειναν οι χρήστες μας για το Σουηδο-γερμανικό λεξικό. Αν δείτε μια μετάφραση με την οποία διαφωνείτε, μπορείτε να προτείνετε διορθώσεις. Επίσης, μπορείτε να επιβεβαιώσετε μεταφράσεις που θεωρείτε σωστές.

Γίνετε μέλος της bab.la και διασκεδάστε μαθαίνοντας ξένες γλώσσες. Επιπλέον, με τη συμβολή σας το Σουηδο-γερμανικό λεξικό μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο. Όσοι περισσότεροι χρήστες μας βοηθούν στη δημιουργία του Σουηδο-γερμανικού λεξικού, τόσο καλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα. Αν δεν θέλετε να προσθέσετε κάποια νέα μετάφραση, μπορείτε να ελέγξετε τις μεταφράσεις που πρότειναν άλλοι χρήστες. Κάθε νέα πρόταση θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης μεταφράσεων από τα σουηδικά προς τα γερμανικά, αλλά θα φέρει τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί». Προκειμένου να διασφαλίσουμε την ποιότητα του λεξικού κάθε νέος σουηδικός ή γερμανικός όρος πρέπει να επιβεβαιωθεί από 10 χρήστες προτού προστεθεί στο Σουηδο-γερμανικό λεξικό.
Εγγραφείτε σήμερα και ξεκινήστε να συγκεντρώνετε πόντους κάθε φορά που προτείνετε μια νέα μετάφραση ή επιβεβαιώνετε τις μεταφράσεις που πρότειναν άλλοι χρήστες. Έτσι συναγωνίζεστε άλλα μέλη της bab.la για μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη. Αν έχετε κάποια απορία για τη μετάφραση ενός σουηδικού όρου στα γερμανικά, μπορείτε να υποβάλετε την ερώτησή σας στο Σουηδο-γερμανικό φόρουμ.