Σουαχίλι-αγγλικό λεξικό

Μεταφράστε μια λέξη από τα σουαχίλι προς τα αγγλικά πληκτρολογώντας την στο παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης. Μπορείτε επίσης να πληκτρολογήσετε λέξεις στα αγγλικά για να δείτε τη μετάφρασή τους στα σουαχίλι. Συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ για καλύτερα αποτελέσματα.

Πραγματοποιήστε αναζήτηση κατά χαρακτήρα στο λεξικό σουαχίλι

Αναζητήστε μεταφράσεις από τα σουαχίλι προς τα αγγλικά κατά χαρακτήρα. Επιλέξτε έναν από τους παρακάτω χαρακτήρες για να δείτε τη πλήρη λίστα λημμάτων που αρχίζουν με αυτόν. Όταν εντοπίσετε τον όρο που σας ενδιαφέρει επιλέξτε τον για να δείτε τις μεταφράσεις και τα συνώνυμά του στο Σουαχίλι-αγγλικό λεξικό.

Γίνετε κι εσείς μέλος της κοινότητας bab.la και βοηθήστε μας να φτιάξουμε το πληρέστερο ηλεκτρονικό λεξικό. Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε τις πιο πρόσφατες μεταφράσεις που πρότειναν οι χρήστες μας για το Σουαχίλι-αγγλικό λεξικό. Βοηθήστε μας επιβεβαιώνοντας τις μεταφράσεις που θεωρείτε σωστές ή προτείνοντας διορθώσεις σε εκείνες που θεωρείτε λανθασμένες.

Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στην κοινότητα της bab.la. Όσοι περισσότεροι χρήστες μας βοηθούν στη δημιουργία του Σουαχίλι-αγγλικού λεξικού, τόσο καλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα. Νέοι όροι δημιουργούνται συνεχώς, ενώ ένας σουαχίλι όρος μπορεί να έχει αρκετές διαφορετικές αποδόσεις στα αγγλικά, ανάλογα με το συγκείμενο της πρότασης. Θέλουμε το λεξικό που σας προσφέρουμε να είναι πλήρες και ενημερωμένο, αλλά χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να πετύχουμε το στόχο μας. Οι χρήστες μας μπορούν να προτείνουν νέους όρους για το Σουαχίλι-αγγλικό λεξικό και να μας βοηθήσουν με αυτόν τον τρόπο να το βελτιώσουμε. Δεν προσθέτουμε όμως αυτόματα τις νέες προτάσεις που κατατίθενται από τους χρήστες στο λεξικό. Κάθε νέα πρόταση θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης μεταφράσεων από τα σουαχίλι προς τα αγγλικά, αλλά θα φέρει τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί». Προκειμένου να διασφαλίσουμε την ποιότητα του λεξικού κάθε νέος αγγλικός ή σουαχίλι όρος πρέπει να επιβεβαιωθεί από 10 χρήστες προτού προστεθεί στο λεξικό.
Εγγραφείτε σήμερα και ξεκινήστε να συγκεντρώνετε πόντους για να συναγωνιστείτε με τους φίλους σας και να φτάσετε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Έχετε κάποια απορία για τη μετάφραση ή τη χρήση ενός όρου; Ρωτήστε του υπόλοιπους χρήστες της bab.la στο Σουαχίλι-αγγλικό φόρουμ όπου μπορείτε να συζητήσετε για οτιδήποτε, από τη μετάφραση σουαχίλι όρων στα αγγλικά μέχρι και τις πολιτισμικές διαφορές μεταξύ δύο χωρών.