Ρωσο-πολωνικό λεξικό

Εισάγοντας τη λέξη ή φράση που σας ενδιαφέρει στο παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης, θα δείτε όλες τις διαθέσιμες μεταφράσεις της στο Ρωσο-πολωνικό λεξικό. Η αναζήτηση στα λεξικά μας πραγματοποιείται αμφίδρομα, επομένως μπορείτε να αναζητήσετε τόσο ρωσικούς όσο και πολωνικούς όρους. Στα αποτελέσματα θα βρείτε επίσης κανόνες γραμματικής, λίστες συνωνύμων, παραδείγματα χρήσης, αλλά και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο Ρωσο-πολωνικό λεξικό

Επιλέγοντας ένα από τα γράμματα του κυριλλικού αλφαβήτου που βλέπετε παρακάτω, μπορείτε να περιηγηθείτε στις αλφαβητικές λίστες λημμάτων του λεξικού. Έτσι, ακόμα κι αν δεν γνωρίζετε την ορθογραφία μιας ρωσικής λέξης, μπορείτε να την εντοπίσετε εύκολα στο Ρωσο-πολωνικό λεξικό.

Στην παρακάτω λίστα θα δείτε τις μεταφράσεις από τα ρωσικά προς τα πολωνικά που πρότειναν πρόσφατα οι χρήστες μας για το λεξικό. Μπορείτε να μας βοηθήσετε να βελτιώσουμε το Ρωσο-πολωνικό λεξικό επιβεβαιώνοντας τις μεταφράσεις που θεωρείτε πως πρέπει να συμπεριληφθούν στο λεξικό. Αν διαφωνείτε με μια μετάφραση, μπορείτε να προτείνετε διορθώσεις ή να ζητήσετε τη διαγραφή της.

Στόχος μας είναι να φτιάξουμε το πληρέστερο δωρεάν ηλεκτρονικό Ρωσο-πολωνικό λεξικό και κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη! Όσο περισσότεροι όροι προσθέτονται στο λεξικό, τόσο πιο πιθανό είναι να ικανοποιήσει τις ανάγκες των χρηστών μας. Τα ρωσικά, όπως και τα πολωνικά, εξελίσσονται διαρκώς και νέοι όροι εμφανίζονται καθημερινά. Γι' αυτό και χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να διατηρήσουμε το Ρωσο-πολωνικό λεξικό ενημερωμένο. Με τις μεταφράσεις που προτείνετε εμπλουτίζετε το ρωσικό λεξικό. Φυσικά, προτού συμπεριληφθούν στο λεξικό, οι μεταφράσεις αυτές πρέπει να ελεγχθούν για την ορθότητά τους. Ώσπου να λάβει επιβεβαίωση από 10 χρήστες, η νέα μετάφραση θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης με τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί».
Εγγραφείτε και λάβετε μέρος στη βελτίωση του Ρωσο-πολωνικού λεξικού της bab.la. Ως μέλος θα συγκεντρώνετε πόντους για την παγκόσμια κατάταξη κάθε φορά που προτείνετε μια νέα μετάφραση. Αν χρειάζεστε βοήθεια ή πληροφορίες σχετικά με τη ρωσική γλώσσα, μπορείτε να ρωτήσετε τους υπόλοιπους χρήστες μας στο Ρωσο-πολωνικό φόρουμ.