Ρωσο-γερμανικό λεξικό

Βρείτε μεταφράσεις ρωσικών λέξεων και φράσεων στο Ρωσο-γερμανικό λεξικό χρησιμοποιώντας το παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης. Η αναζήτηση πραγματοποιείται αμφίδρομα στο λεξικό, επομένως μπορείτε να πληκτρολογήσετε λέξεις είτε στα ρωσικά είτε στα γερμανικά. Συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ για καλύτερα αποτελέσματα.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο ρωσο-γερμανικό λεξικό

Για να δείτε την πλήρη λίστα λημμάτων του Ρωσο-γερμανικού λεξικού επιλέξτε ένα από τα γράμματα της αλφαβήτου που βλέπετε παρακάτω. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να περιηγηθείτε στο λεξικό χειροκίνητα αν για παράδειγμα δεν γνωρίζετε την ορθογραφία της λέξης που αναζητάτε.

Βοηθήστε μας να βελτιώσουμε το Ρωσο-γερμανικό λεξικό. Εδώ μπορείτε να δείτε τις πιο πρόσφατες μεταφράσεις από τα ρωσικά προς τα γερμανικά που πρότειναν οι χρήστες μας. Επιβεβαιώστε τις μεταφράσεις που θα θέλατε να συμπεριληφθούν στο λεξικό, ή ζητήστε τη διαγραφή λανθασμένων μεταφράσεων. Αν θεωρείτε πως μια μετάφραση έχει κάποιο λάθος, μπορείτε να προτείνετε διορθώσεις.

Διασκεδάστε βοηθώντας μας! Θέλουμε να σας παρέχουμε το πληρέστερο ηλεκτρονικό Ρωσο-γερμανικό λεξικό και χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να τα καταφέρουμε. Νέοι όροι προσθέτονται στα λεξικά μας καθημερινά καθώς οι γλώσσες διαρκώς εξελίσσονται. Επιπλέον, ένας όρος μπορεί να έχει αρκετές διαφορετικές αποδόσεις ανάλογα με το συγκείμενο της πρότασης στην οποία χρησιμοποιείται. Για όλους αυτούς τους λόγους προτρέπουμε τους χρήστες μας να προτείνουν νέες μεταφράσεις για τα λεξικά. Για να διασφαλίσουμε την ποιότητα των μεταφράσεων που σας παρέχουμε, κάθε νέα μετάφραση που προτείνεται από τους χρήστες μας πρέπει να επιβεβαιωθεί από 10 μέλη της κοινότητας προτού προστεθεί στο Ρωσο-γερμανικό λεξικό. Έως τότε θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης μεταφράσεων από τα ρωσικά προς τα γερμανικά φέροντας τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί».
Εγγραφείτε σήμερα και ξεκινήστε να συγκεντρώνετε πόντους για να συναγωνιστείτε με τους φίλους σας και να φτάσετε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Έχετε κάποια απορία για τη μετάφραση ή τη χρήση ενός όρου; Ρωτήστε του υπόλοιπους χρήστες της bab.la στο Ρωσο-γερμανικό φόρουμ όπου μπορείτε να συζητήσετε για οτιδήποτε, από τη μετάφραση ρωσικών όρων μέχρι και τις πολιτισμικές διαφορές μεταξύ δύο χωρών.