Ρουμανο-ιταλικό λεξικό

Πληκτρολογήστε μια ρουμανική λέξη στο παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης για να δείτε τις μεταφράσεις της στο Ρουμανο-ιταλικό λεξικό. Μπορείτε να αναζητήσετε όρους στα ρουμανικά ή στα ιταλικά. Συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ για καλύτερα αποτελέσματα. Αν σας ενδιαφέρει κάποιο άλλο ηλεκτρονικό λεξικό μπορείτε να το επιλέξετε από το αναπτυσσόμενο μενού.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο Ρουμανο-ιταλικό λεξικό

Χρησιμοποιήστε τα γράμματα της αλφαβήτου παρακάτω για να περιηγηθείτε στο Ρουμανο-ιταλικό λεξικό κατά χαρακτήρα. Θα δείτε όλα τα λήμματα του λεξικού, και επιλέγοντας τη λέξη που σας ενδιαφέρει θα ανακατευθυνθείτε στην αντίστοιχη σελίδα με τις μεταφράσεις και τα συνώνυμά της.

Βοηθήστε μας να φτιάξουμε το καλύτερο ηλεκτρονικό Ρουμανο-ιταλικό λεξικό. Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε τις πιο πρόσφατες μεταφράσεις που πρότειναν οι χρήστες μας. Επιβεβαιώστε μεταφράσεις που πιστεύετε πως πρέπει να συμπεριληφθούν στο Ρουμανο-ιταλικό λεξικό, ή ζητήστε τη διαγραφή λανθασμένων μεταφράσεων.

Γίνετε μέλος της κοινότητας της bab.la και μοιραστείτε τις γνώσεις σας με τον κόσμο. Η χρήση των γλωσσών επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξή τους, με αποτέλεσμα να προκύπτουν καθημερινά νέες μεταφράσεις από τα ρουμανικά προς τα ιταλικά. Το Ρουμανο-ιταλικό λεξικό διατηρείται ενημερωμένο χάρη στη συμβολή των μελών μας. Όσοι περισσότεροι χρήστες μας βοηθούν στη δημιουργία του Ρουμανο-ιταλικού λεξικού προτείνοντας νέες μεταφράσεις, τόσο καλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα. Έχετε υπόψη σας ότι δεν προσθέτουμε αυτόματα τις νέες προτάσεις που κατατίθενται από τους χρήστες στο λεξικό. Κάθε νέα πρόταση θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης μεταφράσεων από τα ρουμανικά προς τα ιταλικά, αλλά θα φέρει τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί». Προκειμένου να διασφαλίσουμε την ποιότητα του λεξικού κάθε νέος ρουμανικός ή ιταλικός όρος πρέπει να επιβεβαιωθεί από 10 χρήστες προτού προστεθεί στο λεξικό.
Εγγραφείτε σήμερα και ξεκινήστε να συγκεντρώνετε πόντους για να συναγωνιστείτε με τους φίλους σας και να φτάσετε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Στο Ρουμανο-ιταλικό φόρουμ μπορείτε να συζητήσετε για οτιδήποτε, από τη μετάφραση ρουμανικών όρων στα ιταλικά μέχρι και τις πολιτισμικές διαφορές μεταξύ δύο χωρών.