Ρουμανο-αγγλικό λεξικό

Πληκτρολογήστε μια ρουμανική λέξη στο παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης για να δείτε τις μεταφράσεις της στο Ρουμανο-αγγλικό λεξικό. Θέλετε να αναζητήσετε τις αγγλικές αποδόσεις ενός ρουμανικού όρου; Δεν χρειάζεται να επιλέξετε άλλο λεξικό, γιατί η αναζήτηση πραγματοποιείται αμφίδρομα. Συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ για καλύτερα αποτελέσματα.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο ρουμανικό λεξικό

Αναζητάτε την αγγλική μετάφραση ενός ρουμανικού όρου, αλλά δεν θυμάστε την ορθογραφία του; Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αλφαβητική αναζήτηση στο Ρουμανο-αγγλικό λεξικό χρησιμοποιώντας τα γράμματα που βλέπετε παρακάτω. Όταν εντοπίσετε τη λέξη που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε την για να δείτε τις μεταφράσεις και τα συνώνυμά της.

Εδώ μπορείτε να δείτε τος νέες μεταφράσεις από τα ρουμανικά προς τα αγγλικά που πρότειναν οι χρήστες μας για το Ρουμανο-αγγλικό λεξικό.Επιβεβαιώστε μια ρουμανική λέξη ή φράση για να μας ενημερώσετε πως η μετάφραση είναι σωστή και πρέπει να συμπεριληφθεί στο Ρουμανο-αγγλικό λεξικό.

Βοηθήστε εμάς και τους υπόλοιπους χρήστες της bab.la να φτιάξουμε το πληρέστερο ηλεκτρονικό Ρουμανο-αγγλικό λεξικό. Μόνο με τη συμβολή σας μπορούν τα λεξικά μας να βελτιωθούν και να διατηρηθούν ενημερωμένα. Οι γλώσσες διαρκώς εξελίσσονται, με αποτέλεσμα να προκύπτουν συνεχώς νέες αγγλικές αποδόσεις ρουμανικών όρων. Επιπλέον, ένας όρος μπορεί να μεταφραστεί διαφορετικά ανάλογα με το συγκείμενο της πρότασης στην οποία χρησιμοποιείται. Για όλους αυτούς τους λόγους προτρέπουμε τους χρήστες μας να προτείνουν νέες μεταφράσεις για το Ρουμανο-αγγλικό λεξικό. Για να διασφαλίσουμε την ποιότητα των μεταφράσεων που σας παρέχουμε, κάθε νέα μετάφραση που προτείνεται από τους χρήστες μας πρέπει να επιβεβαιωθεί από 10 μέλη της κοινότητας προτού προστεθεί στο λεξικό. Έως τότε θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης μεταφράσεων από τα ρουμανικά προς τα αγγλικά φέροντας τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί».
Εγγραφείτε σήμερα και ξεκινήστε να συγκεντρώνετε πόντους κάθε φορά που προτείνετε μια νέα μετάφραση ή επιβεβαιώνετε τις μεταφράσεις που πρότειναν άλλοι χρήστες. Έτσι συναγωνίζεστε άλλα μέλη της bab.la για μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη. Αν έχετε κάποια απορία για τη μετάφραση ενός ρουμανικού όρου στα αγγλικά, μπορείτε να υποβάλετε την ερώτησή σας στο Ρουμανο-αγγλικό φόρουμ.