Σουηδικά ρήματα

Το εργαλείο Σουηδικά Ρήματα της bab.la μπορεί να είναι ένα χρήσιμο βοήθημα στην καθημερινότητά σας και να σας βοηθήσει να κλίνετε σωστά τα ρήματα στα σουηδικά. Μπορείτε να δείτε όλες τις κλίσεις των σουηδικών ρημάτων εύκολα και γρήγορα. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο Ρήματα και για άλλες γλώσσες πέραν της σουηδικής. Επιστρέψτε στο κεντρικό μενού και επιλέξτε τη γλώσσα που σας ενδιαφέρει.

Αν ψάχνετε το Ελληνο-αγγλικό λεξικό, επιλέξτε εδώ

Βρείτε τα πιο δημοφιλή ρήματα στα Σουηδικά.

Εκτός από την αναζήτηση μιας λέξης μέσω του πλαισίου αναζήτησης, η bab.la σας δίνει και τη δυνατότητα αλφαβητικής αναζήτησης στα Σουηδικά Ρήματα. Μπορείτε απλώς να επιλέξετε ένα γράμμα της αλφαβήτου και έπειτα να εντοπίσετε το ρήμα που σας ενδιαφέρει στην αλφαβητική λίστα ρημάτων. Με ένα κλικ θα εμφανιστούν στη οθόνη σας όλες οι κλίσεις του ρήματος αυτού στα σουηδικά: εύκολα και γρήγορα!

Έχετε επισκεφτεί τη Σουηδία; Μάθατε σουηδικά στο σχολείο; Ή μήπως απλώς σας ενδιαφέρει η σουηδική γλώσσα; Τα Σουηδικά Ρήματα της bab.la είναι το τέλειο εργαλείο για εσάς αν θέλετε να μάθετε τις κλίσεις των σουηδικών ρημάτων, να κλίνετε κάποιο ρήμα που σας δυσκολεύει ή απλώς να φρεσκάρετε τη μνήμη σας. Αν θέλετε να μάθετε τη σουηδική γλώσσα πρέπει να εξασκηθείτε. Τα Σουηδικά Ρήματα της bab.la σας βοηθούν, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να θυμηθείτε κλίσεις ρημάτων που έχετε ξεχάσει ή να μάθετε σουηδικά ρήματα που δεν γνωρίζετε, χρησιμοποιώντας την αλφαβητική αναζήτηση. Ακούσατε κάποιο σουηδικό ρήμα αλλά δεν ξέρετε πώς κλίνεται; Αναζητήστε το στα Σουηδικά Ρήματα της bab.la! Αν θέλετε έναν πιο ευχάριστο τρόπο για να εξασκηθείτε στις κλίσεις των ρημάτων, δοκιμάστε τα κουίζ και τα παιχνίδια μας. Τα κουίζ της bab.la σας βοηθούν να εξασκήσετε τις γνώσεις σας στα Σουηδικά, ενώ μπορείτε να φτιάξετε και τα δικά σας κουίζ! Παίζοντας παιχνίδια όπως η Κρεμάλα και το Παιχνίδι Μνήμης θα μάθετε νέο λεξιλόγιο και θα εμπεδώσετε τις γνώσεις σας εύκολα και ευχάριστα. Καλωσορίσατε στο θαυμαστό κόσμο των Ρημάτων της bab.la!