Ρωσικά ρήματα

Τα Ρωσικά Ρήματα της bab.la είναι ένα χρήσιμο εργαλείο αν σας ενδιαφέρει η κλίση των ρωσικών ρημάτων. Στο εργαλείο Ρήματα της bab.la μπορείτε να βρείτε πλήθος ρωσικών ρημάτων. Απλώς πληκτρολογήστε το ρήμα που σας ενδιαφέρει και θα εμφανιστούν στην οθόνη σας όλες οι κλίσεις του. Εκτός από τα ρωσικά ρήματα, μπορείτε να δείτε την κλίση ρημάτων και σε άλλες γλώσσες. Απλώς επιστρέψτε στο κεντρικό μενού και επιλέξτε τη γλώσσα που σας ενδιαφέρει.

Αν ψάχνετε το Ελληνο-αγγλικό λεξικό, επιλέξτε εδώ

Βρείτε τα πιο δημοφιλή ρήματα στα Ρωσικά.

Αναζητάτε τις κλίσεις ενός ρωσικού ρήματος αλλά δεν γνωρίζετε την ορθογραφία του και επομένως δυσκολεύεστε να το βρείτε; Κανένα πρόβλημα! Το εργαλείο Ρωσικά Ρήματα της bab.la σας διευκολύνει. Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση επιλέγοντας ένα γράμμα για να δείτε την πλήρη λίστα των ρημάτων που αρχίζουν με αυτό. Επιλέξτε το ρήμα που σας ενδιαφέρει για να δείτε τις κλίσεις του στα Ρωσικά.

Όταν επισκεπτόμαστε μια χώρα και ερχόμαστε σε επαφή με τη γλώσσα της, συνήθως μας κινεί το ενδιαφέρον και θέλουμε να τη μάθουμε. Αν θέλετε να μάθετε ρωσικά, πρέπει να μάθετε και τη ρωσική γραμματική, που συμπεριλαμβάνει τις κλίσεις των ρημάτων. Η ρωσική γραμματική είναι από τις πιο δύσκολες, αλλά τώρα έχετε στο πλευρό σας τα Ρωσικά Ρήματα της bab.la που σας βοηθούν να μάθετε τις κλίσεις των ρημάτων εύκολα και ευχάριστα. Μπορείτε να περιηγηθείτε στα Ρήματα είτε πληκτρολογώντας το ρήμα που σας ενδιαφέρει στο πλαίσιο αναζήτησης, είτε με αλφαβητική σειρά. Η αλφαβητική αναζήτηση είναι εξαιρετικά χρήσιμη αν θέλετε να μάθετε τις κλίσεις ρημάτων που δεν γνωρίζετε. Απλώς επιλέξτε ένα γράμμα για να δείτε την πλήρη λίστα ρημάτων και έπειτα επιλέξτε τα ρήματα που δεν γνωρίζετε για να δείτε τις κλίσεις τους. Με τον τρόπο αυτό θα μάθετε τη ρωσική γλώσσα γρήγορα και σωστά. Αν χρειάζεστε ένα διάλειμμα από τη μελέτη, δοκιμάστε τα κουίζ και τα παιχνίδια της bab.la. Μπορείτε να κάνετε κουίζ σχετικά με τη ρωσική γλώσσα ή να φτιάξετε τα δικά σας! Μπορείτε επίσης να παίξετε ένα από τα γλωσσικά παιχνίδια της bab.la για να μάθετε τη ρωσική γραμματική με ακόμα πιο ευχάριστο τρόπο. Παίξτε Κρεμάλα ή το Παιχνίδι Μνήμης και η ρωσική γραμματική θα σας φανεί παιχνιδάκι!