Πορτογαλικά ρήματα

Ψάχνετε τις κλίσεις ενός πορτογαλικού ρήματος αλλά δεν τις βρίσκετε; Η bab.la είναι εδώ για να σας βοηθήσει! Το εργαλείο Πορτογαλικά Ρήματα της bab.la είναι πολύ χρήσιμο όταν ψάχνετε τις κλίσεις πορτογαλικών ρημάτων και πολύ εύκολο στη χρήση. Εκτός από τα πορτογαλικά ρήματα, μπορείτε να δείτε τις κλίσεις ρημάτων και σε άλλες γλώσσες. Απλώς επιστρέψτε στο κεντρικό μενού και επιλέξτε τη γλώσσα που σας ενδιαφέρει.

Αν ψάχνετε το Ελληνο-αγγλικό λεξικό, επιλέξτε εδώ

Βρείτε τα πιο δημοφιλή ρήματα στα Πορτογαλικά.

Μπορείτε να περιηγηθείτε στα Πορτογαλικά Ρήματα της bab.la με δύο τρόπους. Ο πρώτος είναι να πληκτρολογήσετε το ρήμα που ψάχνετε στο παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης και να επιλέξετε «Κλίση». Θα μεταφερθείτε αμέσως στη σελίδα με τις κλίσεις του ρήματος αυτού στα Πορτογαλικά. Αν δεν είστε σίγουροι για την ορθογραφία του ρήματος που ψάχνετε, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δεύτερο τρόπο, δηλαδή την αλφαβητική αναζήτηση. Επιλέξτε ένα γράμμα της αλφαβήτου για να δείτε όλα τα ρήματα που αρχίζουν με αυτό. Επιλέγοντας το ρήμα που σας ενδιαφέρει θα δείτε τις κλίσεις του στα Πορτογαλικά.

Η πορτογαλική γραμματική μερικές φορές μας δυσκολεύει και χρειάζεται υπομονή και σκληρή προσπάθεια για να μάθουμε τις κλίσεις των πορτογαλικών ρημάτων. Αν θέλουμε όμως να μάθουμε την πορτογαλική γλώσσα, τα ρήματα είναι απαραίτητα. Τα Πορτογαλικά Ρήματα της bab.la σας βοηθούν να μάθετε τις κλίσεις των πορτογαλικών ρημάτων και είναι πάντα δίπλα σας όταν χρειάζεστε βοήθεια. Ένας αποτελεσματικός τρόπος να μάθετε τις κλίσεις των πορτογαλικών ρημάτων είναι να σημειώσετε όλα τα ρήματα που δεν γνωρίζετε και να αναζητήσετε τις κλίσεις τους στα Ρήματα της bab.la. Με τον τρόπο αυτό θα δείτε πρόοδο στις γνώσεις σας γρήγορα και εύκολα. Αν σας ενδιαφέρει κάτι πιο διασκεδαστικό, μπορείτε να δοκιμάσετε τα κουίζ και τα παιχνίδια της bab.la. Με τα κουίζ μπορείτε εύκολα να διπλασιάσετε τις γνώσεις σας, ενώ τα παιχνίδια θα σας βοηθήσουν να αφομοιώσετε όσα μαθαίνετε. Μάθετε τα πορτογαλικά ρήματα διασκεδάζοντας!