Πολωνικά ρήματα

Χρησιμοποιήστε το εργαλείο Ρήματα για να βρείτε τις κλίσεις πολωνικών ρημάτων με ένα κλικ. Απλώς πληκτρολογήστε το ρήμα που σας ενδιαφέρει στο πλαίσιο αναζήτησης των Πολωνικών Ρημάτων της bab.la και θα δείτε όλες τις κλίσεις του ρήματος στην οθόνη σας. Το εργαλείο Ρήματα της bab.la διατίθεται και σε άλλες γλώσσες, όπως για παράδειγμα στα ισπανικά και στα ιταλικά. Αν θέλετε να δείτε τις κλίσεις των ρημάτων σε κάποια άλλη γλώσσα, απλώς επιστρέψτε στο κεντρικό μενού και επιλέξτε τη γλώσσα που σας ενδιαφέρει.

Αν ψάχνετε το Ελληνο-αγγλικό λεξικό, επιλέξτε εδώ

Βρείτε τα πιο δημοφιλή ρήματα στα Πολωνικά.

Μερικές φορές ψάχνουμε τις κλίσεις ενός ρήματος, αλλά δεν το βρίσκουμε πληκτρολογώντας το στο πλαίσιο αναζήτησης γιατί δεν θυμόμαστε σωστά την ορθογραφία του. Η bab.la μας διευκολύνει με την αλφαβητική αναζήτηση των Πολωνικών Ρημάτων. Απλώς επιλέξτε ένα από τα γράμματα της αλφαβήτου για να δείτε τη λίστα όλων των ρημάτων που αρχίζουν με αυτό. Όταν εντοπίσετε το ρήμα που ψάχνετε, επιλέξτε το για να δείτε τις κλίσεις του στα Πολωνικά. Έτσι βρίσκετε τις κλίσεις των ρημάτων που χρειάζεστε εύκολα και γρήγορα!

Η γραμματική μιας ξένης γλώσσας πάντα μας δυσκολεύει. Ειδικά όταν ξεκινάμε να μαθαίνουμε τη γλώσσα ερχόμαστε αντιμέτωποι με διαφορετικούς χρόνους και εγκλίσεις, όπως συμβαίνει για παράδειγμα με τα πολωνικά. Για να μάθετε να μιλάτε πολωνικά, είναι σημαντικό να μάθετε τις κλίσεις των ρημάτων. Ακόμα κι αν γνωρίζετε ήδη πολωνικά, ίσως χρειαστεί να φρεσκάρετε τις γνώσει σας. Τα Πολωνικά Ρήματα της bab.la είναι το τέλειο εργαλείο για εσάς που ενδιαφέρεστε να μάθετε τις κλίσεις των πολωνικών ρημάτων. Απλώς πληκτρολογήστε το ρήμα που σας ενδιαφέρει στο πλαίσιο αναζήτησης και θα δείτε αμέσως τις κλίσεις του. Αν θέλετε να μάθετε τις κλίσεις των ρημάτων με έναν πιο ευχάριστο τρόπο, παίξτε ένα από τα παιχνίδια γραμματικής ή ένα από τα κουίζ της bab.la. Κάνοντας κάποιο κουίζ στα πολωνικά θα αφομοιώσετε εύκολα τις γνώσεις σας, ενώ παιχνίδια όπως η Κρεμάλα ή το Παιχνίδι Μνήμης σας βοηθούν να μάθετε νέα ρήματα με ευχάριστο τρόπο. Διασκεδάστε μαθαίνοντας πολωνικά!