Ολλανδικά ρήματα

Τα ολλανδικά ρήματα της bab.la είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο αν αναζητάτε τις κλίσεις ολλανδικών ρημάτων. Είναι εύκολο στη χρήση και πολύ χρήσιμο βοήθημα για το σχολείο, το πανεπιστήμιο, για τη δουλειά σας αλλά και την καθημερινότητά σας. Το καλύτερο όμως είναι πως το εργαλείο Ρήματα της bab.la δεν περιορίζεται μόνο στα ολλανδικά ρήματα. Επιστρέφοντας στο κεντρικό μενού μπορείτε να επιλέξετε μια άλλη γλώσσα για να δείτε την κλίση των ρημάτων στη γλώσσα αυτή.

Αν ψάχνετε το Ελληνο-αγγλικό λεξικό, επιλέξτε εδώ

Βρείτε τα πιο δημοφιλή ρήματα στα Ολλανδικά.

Είναι δύσκολο να βρείτε την κλίση ενός ολλανδικού ρήματος αν δεν γνωρίζετε την ορθογραφία του. Η bab.la σας διευκολύνει. Αν δεν είστε σίγουροι για την ορθογραφία του ρήματος που ψάχνετε και επομένως δεν μπορείτε να το πληκτρολογήσετε στο πλαίσιο αναζήτησης, μπορείτε να πραγματοποιήσετε αλφαβητική αναζήτηση στη λίστα των ολλανδικών ρημάτων της bab.la. Είναι πολύ εύκολο! Απλώς επιλέξτε ένα από τα γράμματα της αλφαβήτου και έπειτα επιλέξτε το ρήμα που σας ενδιαφέρει από τη λίστα. Η κλίση του ρήματος που ψάχνατε θα εμφανιστεί αμέσως στην οθόνη σας!

Αν και τα Ολλανδικά δεν θεωρούνται ιδιαίτερα δύσκολα, η γραμματική πάντα μας δυσκολεύει, ειδικά όταν πρόκειται για την κλίση των ρημάτων. Όλοι ξέρουμε ότι η γραμματική και επομένως και η κλίση ρημάτων, είναι πολύ σημαντική όταν μαθαίνουμε μια γλώσσα, όπως για παράδειγμα τα Ολλανδικά. Μπορείτε να γραφτείτε σε ένα τμήμα εκμάθησης Ολλανδικών για να μελετήσετε τη γλώσσα, να παρακολουθήσετε κάποιο μάθημα στο πανεπιστήμιο, ή να μελετήσετε μόνοι σας με τη μέθοδο της αυτοδιδασκαλίας. Με τα Ρήματα της bab.la μπορείτε να μάθετε την κλίση των ολλανδικών ρημάτων εύκολα και ευχάριστα. Αναζητήστε την κλίση ενός ρήματος πληκτρολογώντας το στο πλαίσιο αναζήτησης ή εντοπίζοντας το στον αλφαβητικό κατάλογο, σημειώστε την σε ένα τετράδιο για να τη θυμάστε, και επαναλάβετέ την στο δρόμο για το σχολείο, ή στο λεωφορείο για τη δουλειά. Κάντε ένα διάλειμμα από τις εργασίες ή τη δουλειά σας παίζοντας ένα από τα παιχνίδια γραμματικής ή ένα από τα κουίζ της bab.la για να εξασκηθείτε στην κλίση ολλανδικών ρημάτων. Παιχνίδια όπως η Κρεμάλα ή το Παιχνίδι Μνήμης σας βοηθούν να αφομοιώσετε τις γνώσεις σας με ευχάριστο τρόπο. Εξερευνήστε το μαγικό κόσμο των ολλανδικών ρημάτων και διασκεδάστε μαθαίνοντας!