Ισπανικά ρήματα

Χρησιμοποιήστε το εργαλείο Ισπανικά Ρήματα της bab.la για να βρείτε τις κλίσεις ισπανικών ρημάτων εύκολα και γρήγορα. Πληκτρολογήστε ένα ρήμα στο πλαίσιο αναζήτησης και πατήστε «κλίση». Όλες οι κλίσεις του ισπανικού ρήματος που πληκτρολογήσατε θα εμφανιστούν στην οθόνη σας. Εκτός από τα ισπανικά μπορείτε να δείτε τις κλίσεις ρημάτων και σε άλλες γλώσσες. Απλώς επιστρέψτε στο κεντρικό μενού, επιλέξτε τη γλώσσα που θέλετε και περιηγηθείτε στα Ρήματα της bab.la.

Αν ψάχνετε το Ελληνο-αγγλικό λεξικό, επιλέξτε εδώ

Βρείτε τα πιο δημοφιλή ρήματα στα Ισπανικά.

Ένας άλλος τρόπος να περιηγηθείτε στα Ισπανικά Ρήματα της bab.la είναι μέσω αλφαβητικής αναζήτησης. Απλώς επιλέξτε ένα γράμμα για να δείτε όλα τα ρήματα που αρχίζουν με αυτό. Έπειτα επιλέξτε το ρήμα που σας ενδιαφέρει από τη λίστα των ισπανικών ρημάτων για να δείτε τις κλίσεις του.

Τα ισπανικά εξελίσσονται σε μια από τις πιο σημαντικές γλώσσες παγκοσμίως, με αποτέλεσμα να μας γίνονται απαραίτητα στην καθημερινότητά μας, είτε στο σχολείο και στο πανεπιστήμιο, είτε στη δουλειά μας. Για να μάθουμε όμως σωστά την ισπανική γλώσσα πρέπει να μάθουμε και τη γραμματική της. Τα ρήματα στα ισπανικά έχουν πολλές διαφορετικές κλίσεις και γι' αυτό συχνά μας δυσκολεύουν. Τα Ισπανικά Ρήματα της bab.la είναι το κατάλληλο εργαλείο για να σας βοηθήσει να μάθετε τις κλίσεις των ρημάτων, ή να θυμηθείτε την κλίση ενός ρήματος που γνωρίζετε αλλά δεν μπορείτε να θυμηθείτε. Ένας ακόμα πιο ευχάριστος τρόπος να εξασκηθείτε στην κλίση των ισπανικών ρημάτων είναι με τα κουίζ και τα παιχνίδια της bab.la. Κάνοντας κάποιο από τα ισπανικά κουίζ μπορείτε να βελτιώσετε τις γνώσεις σας αλλά και να διασκεδάσετε, επιλέγοντας την κατηγορία που σας ενδιαφέρει. Εναλλακτικά, μπορείτε να παίξετε ένα από τα παιχνίδια μας στα Ισπανικά, ώστε να εμπεδώσετε καλύτερα τις γνώσεις σας κάνοντας ένα ευχάριστο διάλειμμα από τη μελέτη. Με παιχνίδια όπως η Κρεμάλα και το Παιχνίδι Μνήμης θα δείτε πρόοδο πολύ γρήγορα και χωρίς να κουραστείτε. Ξεκινήστε τώρα να μαθαίνετε τα ισπανικά ρήματα!