Γαλλικά ρήματα

Η κλίση των ρημάτων συχνά μας δυσκολεύει. Γι' αυτό η bab.la δημιούργησε για εσάς το εργαλείο Ρήματα, ώστε να μπορείτε εύκολα και γρήγορα να βρείτε τις διάφορες κλίσεις των γαλλικών ρημάτων που σας ενδιαφέρουν. Πρόκειται για ένα χρήσιμο βοήθημα για καθημερινή χρήση, απαραίτητο όταν χρειάζεστε την κλίση ενός γαλλικού ρήματος άμεσα και χωρίς κόπο. Το εργαλείο Ρήματα της bab.la δεν αφορά μόνο τα γαλλικά ρήματα, αλλά διατίθεται και σε άλλες γλώσσες. Μπορείτε να δείτε τις διαθέσιμες γλώσσες στο κεντρικό μενού.

Αν ψάχνετε το Ελληνο-αγγλικό λεξικό, επιλέξτε εδώ

Βρείτε τα πιο δημοφιλή ρήματα στα Γαλλικά.

Αναζητάτε τις κλίσεις ενός γαλλικού ρήματος, αλλά δεν θυμάστε την ορθογραφία του; Κανένα πρόβλημα! Η αλφαβητική αναζήτηση των Γαλλικών Ρημάτων της bab.la σας διευκολύνει. Απλώς επιλέξτε ένα από τα γράμματα της αλφαβήτου και θα εμφανιστεί η λίστα με τα ρήματα που αρχίζουν με αυτό το γράμμα. Επιλέξτε το ρήμα που θέλετε από τη λίστα και -voilà!- θα δείτε στην οθόνη σας όλες τις κλίσεις του στα γαλλικά.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να μάθετε Γαλλικά. Μπορείτε να πάτε σε μια χώρα όπου ομιλούνται τα Γαλλικά και να συναναστραφείτε φυσικούς ομιλητές, να παρακολουθήσετε μαθήματα Γαλλικών ή να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο Γαλλικά Ρήματα της bab.la! Τα Γαλλικά Ρήματα της bab.la είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για να μάθετε την κλίση των γαλλικών ρημάτων και να εξασκήσετε τις γνώσεις σας εύκολα και ευχάριστα. Αν πραγματικά θέλετε να μάθετε τη γαλλική γλώσσα, πρέπει να μάθετε καλά την κλίση των ρημάτων. Η γραμματική των γαλλικών είναι δύσκολη, ειδικά οι κλίσεις των ρημάτων. Για να αποκτήσετε ένα καλό επίπεδο γλωσσομάθειας πρέπει να εξασκήστε καθημερινά. Τα Γαλλικά Ρήματα της bab.la σας βοηθούν να τα καταφέρετε! Μπορείτε να δείτε τις κλίσεις των ρημάτων με αλφαβητική σειρά, ώστε να μελετήσετε όλα τα γαλλικά ρήματα ξεκινώντας με αυτά που αρχίζουν με το γράμμα Α και συνεχίζοντας στα υπόλοιπα. Αν χρειάζεστε ένα διάλειμμα, μπορείτε να διασκεδάσετε παίζοντας ένα από τα παιχνίδια ή τα κουίζ της bab.la. Στα κουίζ θα βρείτε μια ολόκληρη κατηγορία αφιερωμένη στη γραμματική. Μπορείτε να κάνετε κάποιο κουίζ που αφορά την κλίση ρημάτων για να αφομοιώσετε καλύτερα τις γνώσεις σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να παίξετε ένα από τα παιχνίδια της bab.la, όπως η Κρεμάλα, ή το Παιχνίδι Μνήμης, και να μάθετε την κλίση των γαλλικών ρημάτων διασκεδάζοντας. Ξεκινήστε τώρα!