Αγγλικά ρήματα

Χρησιμοποιήστε τα Ρήματα της bab.la για να βρείτε τη κλίση του αγγλικού ρήματος που σας ενδιαφέρει εύκολα και γρήγορα. Απλώς πληκτρολογήστε το αγγλικό ρήμα που σας ενδιαφέρει στο πλαίσιο αναζήτησης των Ρημάτων της bab.la και πατήστε «κλίση». Όλες οι κλίσεις του επιλεγμένου ρήματος θα εμφανιστούν στην οθόνη σας. Φυσικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το εργαλείο Ρήματα της bab.la και σε άλλες γλώσσες. Επιστρέψτε στο κεντρικό μενού των Ρημάτων και επιλέξτε τη γλώσσα που σας ενδιαφέρει από το αναπτυσσόμενο μενού για να δείτε τις κλίσεις των ρημάτων στην επιλεγμένη γλώσσα.

Αν ψάχνετε το Ελληνο-αγγλικό λεξικό, επιλέξτε εδώ

Βρείτε τα πιο δημοφιλή ρήματα στα Αγγλικά.

Αν για κάποιο λόγο δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πλαίσιο αναζήτησης των αγγλικών Ρημάτων, έχετε την επιλογή της αλφαβητικής αναζήτησης. Απλώς επιλέξτε ένα γράμμα από τη λίστα και θα δείτε όλα τα αγγλικά ρήματα που αρχίζουν με αυτό. Μπορείτε να ανατρέξετε στη λίστα για να εντοπίσετε το ρήμα που σας ενδιαφέρει και επιλέγοντάς το να δείτε όλες τις κλίσεις του.

Το αγγλικό λεξικό της bab.la είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για καθημερινή χρήση. Εκτός από το ίδιο το λεξικό, όπου μπορείτε να βρείτε αποδόσεις αγγλικών όρων σε άλλες γλώσσες, με το αγγλικό λεξικό της bab.la έχετε στη διάθεσή σας και ένα χρήσιμο εργαλείο κλίσης ρημάτων, διαθέσιμο σε πολλές γλώσσες. Τα Ρήματα της bab.la μπορούν να σας βοηθήσουν στην καθημερινότητά σας, στη δουλειά σας ή ακόμα και στις διακοπές σας στο εξωτερικό. Τα αγγλικά ρήματα έχουν αρκετούς διαφορετικούς χρόνους. Τώρα με τα Ρήματα της bab.la μπορείτε με ένα κλικ να εντοπίσετε τη σωστή κλίση του ρήματος που σας ενδιαφέρει, εύκολα και γρήγορα. Αν αναζητάτε έναν ευχάριστο τρόπο να μάθετε την κλίση των αγγλικών ρημάτων, δοκιμάστε τα κουίζ και τα παιχνίδια της bab.la. Παίζοντας παιχνίδια όπως η Κρεμάλα και το Παιχνίδι Μνήμης μπορείτε να μάθετε ευχάριστα την κλίση αγγλικών ρημάτων που δεν γνωρίζετε και να εξασκηθείτε στην κλίση ρημάτων που έχετε ήδη μελετήσει. Έτσι θα δείτε μεγάλη πρόοδο στις γνώσεις σας γρήγορα και χωρίς να κουραστείτε. Μπορείτε επίσης να παίξετε κάποιο από τα κουίζ της bab.la, ή να δημιουργήσετε το δικό σας κουίζ για την κλίση των αγγλικών ρημάτων. Ανακαλύψτε τώρα τον θαυμαστό κόσμο των γλωσσών με το λεξικό της bab.la, τα Ρήματα και πολλά άλλα!