Πρακτική Άσκηση

Οι αγγελίες πρακτικής άσκησης της bab.la

Η Ταϊλάνδη είναι πολύ δημοφιλής τουριστικός προορισμός. Φανταστείτε όμως να βρίσκατε μια θέση πρακτικής άσκησης και να σας δινόταν η ευκαιρία να ζήσετε στην Μπανγκόκ η σε κάποια άλλη πόλη της πανέμορφης αυτής χώρας! Οι εταιρείες σήμερα εκτιμούν ιδιαίτερα τη διεθνή εμπειρία και προτιμούν υποψήφιους που έχουν εργαστεί σε άλλες χώρες ανά τον κόσμο. Μέσα από την πλατφόρμα αγγελιών πρακτικής άσκησης της bab.la μπορείτε να βρείτε θέσεις πρακτικής στη χώρα σας ή στο εξωτερικό, όποιος κι αν είναι ο τομέας εξειδίκευσής σας. Αν ενδιαφέρεστε για μια θέση πρακτικής άσκησης στην Ταϊλάνδη, μπορείτε να τη βρείτε εδώ!

Βρείτε την ιδανική πρακτική άσκηση

Θέλετε να δουλέψετε στο εξωτερικό; Τώρα είναι εύκολο με την πλατφόρμα πρακτικής άσκησης της bab.la! Καθημερινά δημοσιεύονται εκατοντάδες θέσεις πρακτικής άσκησης στην ιστοσελίδα μας. Θέλετε να γίνετε εθελοντής στο εξωτερικό; Η bab.la είναι εκεί και για εσάς! Η πλατφόρμα μας δεν έχει μόνο ευκαιρίες πρακτικής άσκησης αλλά και εθελοντικά προγράμματα για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την εμπειρία που θα σας αλλάξει τη ζωή!

Βρείτε τον τέλειο υποψήφιο

Είστε υπεύθυνος προσλήψεων και ψάχνετε νέους επαγγελματίες; Τότε η πλατφόρμα πρακτικής άσκησης της bab.la είναι για εσάς! Δημοσιεύστε την θέση πρακτικής άσκησης που προσφέρετε και βρείτε τον ιδανικό υποψήφιο! Χρήστες από όλον τον κόσμο μας επισκέπτονται καθημερινά ψάχνοντας μια συναρπαστική εμπειρία στο εξωτερικό. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία, επικοινωνήστε μαζί μας στο internshipmarketplace [at] bab.la.