Πρακτική Άσκηση

Οι αγγελίες πρακτικής άσκησης της bab.la

Μια πρακτική άσκηση στην Ιταλία μπορεί να είναι η αρχή μιας σπουδαίας καριέρας! Σε όποιο τομέα κι αν ειδικεύεστε, στα οικονομικά, την πληροφορική , την ιστορία, κ.λπ. στην πλατφόρμα αγγελιών πρακτικής άσκησης της bab.la θα βρείτε αρκετές θέσεις που σας ενδιαφέρουν. Πολλές ιταλικές εταιρείες, αλλά και εταιρείες από όλο τον κόσμο, αναζητούν υποψήφιους με καλές γλωσσικές δεξιότητες και διεθνή εμπειρία. Ξεκινήστε τώρα να ψάχνετε την πρακτική άσκηση που θα αλλάξει τη ζωή σας!

Βρείτε την ιδανική πρακτική άσκηση

Θέλετε να δουλέψετε στο εξωτερικό; Τώρα είναι εύκολο με την πλατφόρμα πρακτικής άσκησης της bab.la! Καθημερινά δημοσιεύονται εκατοντάδες θέσεις πρακτικής άσκησης στην ιστοσελίδα μας. Θέλετε να γίνετε εθελοντής στο εξωτερικό; Η bab.la είναι εκεί και για εσάς! Η πλατφόρμα μας δεν έχει μόνο ευκαιρίες πρακτικής άσκησης αλλά και εθελοντικά προγράμματα για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την εμπειρία που θα σας αλλάξει τη ζωή!

Βρείτε τον τέλειο υποψήφιο

Είστε υπεύθυνος προσλήψεων και ψάχνετε νέους επαγγελματίες; Τότε η πλατφόρμα πρακτικής άσκησης της bab.la είναι για εσάς! Δημοσιεύστε την θέση πρακτικής άσκησης που προσφέρετε και βρείτε τον ιδανικό υποψήφιο! Χρήστες από όλον τον κόσμο μας επισκέπτονται καθημερινά ψάχνοντας μια συναρπαστική εμπειρία στο εξωτερικό. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία, επικοινωνήστε μαζί μας στο internshipmarketplace [at] bab.la.