Πρακτική Άσκηση

Οι αγγελίες πρακτικής άσκησης της bab.la

Με τις Θέσεις Πρακτικής Άσκησης της bab.la μπορείτε να βρείτε την πρακτική που ονειρεύεστε στις Η.Π.Α.! Εταιρείες στη Νέα Υόρκη αναζητούν νέους λάτρεις των γλωσσών με διεθνή εμπειρία. Πλέον όσο πιο διεθνοποιημένο είναι το βιογραφικό σας, τόσο πιο περιζήτητοι θα είστε. Όποιο κι αν είναι το πεδίο εξειδίκευσης σας, θα βρείτε μια θέση για εσάς στην πλατφόρμα μας. Ποιος δεν θα ήθελε να πάει για πρακτική σε μια καταξιωμένη εταιρεία στη Νέα Υόρκη, στο Σαν Φρανσίσκο ή κάπου αλλού στις Η.Π.Α.; Βρείτε τώρα τη θέση που σας ενδιαφέρει!

Βρείτε την ιδανική πρακτική άσκηση

Θέλετε να δουλέψετε στο εξωτερικό; Τώρα είναι εύκολο με την πλατφόρμα πρακτικής άσκησης της bab.la! Καθημερινά δημοσιεύονται εκατοντάδες θέσεις πρακτικής άσκησης στην ιστοσελίδα μας. Θέλετε να γίνετε εθελοντής στο εξωτερικό; Η bab.la είναι εκεί και για εσάς! Η πλατφόρμα μας δεν έχει μόνο ευκαιρίες πρακτικής άσκησης αλλά και εθελοντικά προγράμματα για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την εμπειρία που θα σας αλλάξει τη ζωή!

Βρείτε τον τέλειο υποψήφιο

Είστε υπεύθυνος προσλήψεων και ψάχνετε νέους επαγγελματίες; Τότε η πλατφόρμα πρακτικής άσκησης της bab.la είναι για εσάς! Δημοσιεύστε την θέση πρακτικής άσκησης που προσφέρετε και βρείτε τον ιδανικό υποψήφιο! Χρήστες από όλον τον κόσμο μας επισκέπτονται καθημερινά ψάχνοντας μια συναρπαστική εμπειρία στο εξωτερικό. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία, επικοινωνήστε μαζί μας στο internshipmarketplace [at] bab.la.