Πρακτική Άσκηση

Οι αγγελίες πρακτικής άσκησης της bab.la

Ενδιαφέρεστε για μια θέση πρακτικής άσκησης στην Ελβετία; Μην ψάχνετε άλλο! Πλήθος ελβετικών εταιρειών αναζητούν νέους επαγγελματίες από όλο τον κόσμο και δημοσιεύουν τις αγγελίες τους στην πλατφόρμα της bab.la. Οποιο κι αν είναι το πεδίο εξειδίκευσής σας, σε όποια πόλη κι αν ενδιαφέρεστε να εργαστείτε, από τη Γενεύη μέχρι τη Ζυρίχη αλλά και αλλού, μπορείτε να βρείτε μια θέση που σας ταιριάζει στην πλατφόρμα αγγελιών πρακτικής άσκησης της bab.la. Ξεκινήστε σήμερα να στέλνετε το βιογραφικό σας για να είστε σίγουροι πως θα βρείτε τη θέση των ονείρων σας!

Βρείτε την ιδανική πρακτική άσκηση

Θέλετε να δουλέψετε στο εξωτερικό; Τώρα είναι εύκολο με την πλατφόρμα πρακτικής άσκησης της bab.la! Καθημερινά δημοσιεύονται εκατοντάδες θέσεις πρακτικής άσκησης στην ιστοσελίδα μας. Θέλετε να γίνετε εθελοντής στο εξωτερικό; Η bab.la είναι εκεί και για εσάς! Η πλατφόρμα μας δεν έχει μόνο ευκαιρίες πρακτικής άσκησης αλλά και εθελοντικά προγράμματα για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την εμπειρία που θα σας αλλάξει τη ζωή!

Βρείτε τον τέλειο υποψήφιο

Είστε υπεύθυνος προσλήψεων και ψάχνετε νέους επαγγελματίες; Τότε η πλατφόρμα πρακτικής άσκησης της bab.la είναι για εσάς! Δημοσιεύστε την θέση πρακτικής άσκησης που προσφέρετε και βρείτε τον ιδανικό υποψήφιο! Χρήστες από όλον τον κόσμο μας επισκέπτονται καθημερινά ψάχνοντας μια συναρπαστική εμπειρία στο εξωτερικό. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία, επικοινωνήστε μαζί μας στο internshipmarketplace [at] bab.la.