Πρακτική Άσκηση

Οι αγγελίες πρακτικής άσκησης της bab.la

Βρείτε τη θέση πρακτικής άσκησης που ψάχνετε μέσα από την πλατφόρμα αγγελιών της bab.la. Εταιρείες στο Σίδνεϊ, τη Μελβούρνη και σε άλλες πόλεις της Αυστραλίας προσφέρουν θέσεις πρακτικής άσκησης σε φοιτητές και νέους επαγγελματίες από όλο τον κόσμο. Οι θέσεις αυτές καλύπτουν διάφορους τομείς δραστηριότητας και σίγουρα θα βρείτε κάτι που να σας ταιριάζει. Ξεκινήστε σήμερα την αναζήτηση για την πρακτική άσκηση που θα αλλάξει τη ζωή σας!

  • handphone

    handphone indonesia - Αυστραλία
    08.05.2020

Βρείτε την ιδανική πρακτική άσκηση

Θέλετε να δουλέψετε στο εξωτερικό; Τώρα είναι εύκολο με την πλατφόρμα πρακτικής άσκησης της bab.la! Καθημερινά δημοσιεύονται εκατοντάδες θέσεις πρακτικής άσκησης στην ιστοσελίδα μας. Θέλετε να γίνετε εθελοντής στο εξωτερικό; Η bab.la είναι εκεί και για εσάς! Η πλατφόρμα μας δεν έχει μόνο ευκαιρίες πρακτικής άσκησης αλλά και εθελοντικά προγράμματα για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την εμπειρία που θα σας αλλάξει τη ζωή!

Βρείτε τον τέλειο υποψήφιο

Είστε υπεύθυνος προσλήψεων και ψάχνετε νέους επαγγελματίες; Τότε η πλατφόρμα πρακτικής άσκησης της bab.la είναι για εσάς! Δημοσιεύστε την θέση πρακτικής άσκησης που προσφέρετε και βρείτε τον ιδανικό υποψήφιο! Χρήστες από όλον τον κόσμο μας επισκέπτονται καθημερινά ψάχνοντας μια συναρπαστική εμπειρία στο εξωτερικό. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία, επικοινωνήστε μαζί μας στο internshipmarketplace [at] bab.la.