Πορτογαλο-γερμανικό λεξικό

Πληκτρολογήστε τη λέξη που θέλετε να μεταφράστε από τα πορτογαλικά προς τα γερμανικά στο παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε τη γερμανική μετάφραση μιας πορτογαλικής φράσης. Συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ για καλύτερα αποτελέσματα.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο Πορτογαλο-γερμανικό λεξικό

Αν η αναζήτησή σας δεν επέστρεψε αποτελέσματα ή δεν θυμάστε τη σωστή ορθογραφία της λέξης που ψάχνετε, μπορείτε να πραγματοποιήσετε αλφαβητική αναζήτηση στο Πορτογαλο-γερμανικό λεξικό επιλέγοντας ένα από τα παρακάτω γράμματα της αλφαβήτου για να δείτε την πλήρη λίστα λημμάτων που αρχίζουν με αυτό. Όταν εντοπίσετε τη λέξη που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε την για να δείτε τις μεταφράσεις και τα συνώνυμά της στα γερμανικά.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε τις πιο πρόσφατες μεταφράσεις που πρότειναν οι χρήστες μας για το Πορτογαλο-γερμανικό λεξικό. Βοηθήστε μας να βελτιώσουμε το λεξικό μας επιβεβαιώνοντας τις σωστές μεταφράσεις από τα πορτογαλικά προς τα γερμανικά. Αν εντοπίσετε κάποιο λάθος, μπορείτε να προτείνετε διορθώσεις ή ακόμα και να ζητήσετε τη διαγραφή της λανθασμένης μετάφρασης.

Γίνετε μέλος της κοινότητας της bab.la και βοηθήστε μας να βελτιώσουμε το Πορτογαλο-γερμανικό λεξικό. Τα λεξικά μας ενημερώνονται και εμπλουτίζονται από χρήστες όπως εσείς. Καινούριες μεταφράσεις πορτογαλικών και γερμανικών όρων προκύπτουν καθημερινά. Προσθέτοντας ιδιωματικές εκφράσεις ή και τοπικές διαλέκτους βελτιώνετε τα λεξικά μας και τα κάνετε πιο χρήσιμα για όλους. Έχετε υπόψη σας ότι δεν προσθέτουμε αυτόματα τις νέες προτάσεις που κατατίθενται από τους χρήστες στο λεξικό. Κάθε νέα πρόταση θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης μεταφράσεων από τα πορτογαλικά προς τα γερμανικά, αλλά θα φέρει τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί». Προκειμένου να διασφαλίσουμε την ποιότητα του λεξικού κάθε νέος πορτογαλικός ή γερμανικός όρος πρέπει να επιβεβαιωθεί από 10 χρήστες προτού προστεθεί στο λεξικό.
Εγγραφείτε σήμερα και ξεκινήστε να συγκεντρώνετε πόντους για να συναγωνιστείτε με τους φίλους σας και να φτάσετε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Έχετε κάποια απορία για τη μετάφραση ή τη χρήση ενός όρου; Ρωτήστε του υπόλοιπους χρήστες της bab.la στο Πορτογαλο-γερμανικό φόρουμ όπου μπορείτε να συζητήσετε για οτιδήποτε, από τη μετάφραση πορτογαλικών όρων στα γερμανικά μέχρι και τις πολιτισμικές διαφορές μεταξύ δύο χωρών.