Πορτογαλο-αγγλικό λεξικό

Χρησιμοποιήστε το παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης για να πραγματοποιήσετε αναζήτηση στο Πορτογαλο-αγγλικό λεξικό: απλώς εισάγετε τον όρο που θέλετε να μεταφράσετε, είτε στα πορτογαλικά είτε στα αγγλικά. Συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ για καλύτερα αποτελέσματα.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο πορτογαλικό λεξικό

Αναζητάτε τη μετάφραση ενός πορτογαλικού όρου που ακούσατε, αλλά δεν γνωρίζετε την ορθογραφία του; Κανένα πρόβλημα! Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αλφαβητική αναζήτηση στο Πορτογαλο-αγγλικό λεξικό χρησιμοποιώντας τα γράμματα που βλέπετε παρακάτω. Όταν εντοπίσετε τη λέξη που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε την για να δείτε τις μεταφράσεις και τα συνώνυμά της.

Οι πιο πρόσφατες προτάσεις που κατέθεσαν οι χρήστες μας για το Πορτογαλο-αγγλικό λεξικό φαίνονται στον παρακάτω πίνακα. Επιβεβαιώνοντας μια λέξη μας ενημερώνετε πως η μετάφρασή της είναι σωστή και πως πρέπει να συμπεριληφθεί στο λεξικό. Αν θεωρείτε πως μια μετάφραση είναι λανθασμένη, έχετε την επιλογή να ζητήσετε τη διαγραφή της, ή να προτείνετε διορθώσεις.

Θέλουμε να σας παρέχουμε τα καλύτερα και πληρέστερα ηλεκτρονικά λεξικά. Μπορείτε κι εσείς να μας βοηθήσετε να πετύχουμε το στόχο μας. Νέοι όροι προσθέτονται στα λεξικά μας καθημερινά καθώς οι γλώσσες διαρκώς εξελίσσονται. Επιπλέον, ένας όρος μπορεί να έχει αρκετές διαφορετικές αποδόσεις ανάλογα με το συγκείμενο της πρότασης στην οποία χρησιμοποιείται. Για όλους αυτούς τους λόγους προτρέπουμε τους χρήστες μας να προτείνουν νέες μεταφράσεις για τα λεξικά. Για να διασφαλίσουμε την ποιότητα των μεταφράσεων που σας παρέχουμε, κάθε νέα μετάφραση που προτείνεται από τους χρήστες μας πρέπει να επιβεβαιωθεί από 10 μέλη της κοινότητας προτού προστεθεί στο Πορτογαλο-αγγλικό λεξικό. Έως τότε θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης μεταφράσεων από τα πορτογαλικά προς τα αγγλικά φέροντας τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί».
Εγγραφείτε σήμερα και ξεκινήστε να συγκεντρώνετε πόντους κάθε φορά που προτείνετε μια νέα μετάφραση ή επιβεβαιώνετε τις μεταφράσεις που πρότειναν άλλοι χρήστες. Έτσι συναγωνίζεστε άλλα μέλη της bab.la για μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη. Αν έχετε κάποια απορία για τη μετάφραση ενός πορτογαλικού όρου στα αγγλικά, μπορείτε να υποβάλετε την ερώτησή σας στο Πορτογαλο-αγγλικό φόρουμ.