Πολωνο-ρωσικό λεξικό

Το Πολωνο-ρωσικό λεξικό περιλαμβάνει πλήθος μεταφράσεων από τα πολωνικά στα ρωσικά. Απλώς εισάγετε τη λέξη που σας ενδιαφέρει, είτε στα πολωνικά είτε στα ρωσικά, για να δείτε όλες τις διαθέσιμες μεταφράσεις της. Στα αποτελέσματα θα βρείτε επίσης κανόνες γραμματικής, λίστες συνωνύμων, παραδείγματα χρήσης, αλλά και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο Πολωνο-ρωσικό λεξικό

Χρησιμοποιήστε το αλφάβητο που βλέπετε παρακάτω για να περιηγηθείτε στο Πολωνο-ρωσικό λεξικό χειροκίνητα. Επιλέξτε ένα γράμμα για να δείτε όλα τα λήμματα του λεξικού που αρχίζουν με αυτό. Επιλέγοντας μια λέξη θα ανακατευθυνθείτε στην αντίστοιχη σελίδα του λεξικού, όπου μπορείτε να δείτε όλες τις ρωσικές μεταφράσεις της, καθώς και συνώνυμα στα ρωσικά.

Οι χρήστες μας μπορούν να προτείνουν μεταφράσεις για το Πολωνο-ρωσικό λεξικό. Προτού προστεθούν στο λεξικό μας, οι μεταφράσεις αυτές πρέπει να επιβεβαιωθούν από εσάς. Επιλέξτε το κουτάκι στη δεξιά πλευρά του πίνακα για να μας ενημερώσετε πως μια μετάφραση είναι σωστή και πρέπει να συμπεριληφθεί στο λεξικό, ή για να προτείνετε διορθώσεις σε μεταφράσεις που θεωρείτε λανθασμένες.

Θέλετε να συμμετάσχετε κι εσείς στη βελτίωση του Πολωνο-ρωσικού λεξικού; Είναι διασκεδαστικό και μπορείτε να δείτε άμεσα τα αποτελέσματα της προσπάθειάς σας. Όλες οι μεταφράσεις είναι χρήσιμες και μπορείτε όλοι να συνεισφέρετε. Τα πολωνικά είναι μια πολύπλοκη γλώσσα με πολλές τοπικές διαλέκτους γι' αυτό και το Πολωνο-ρωσικό λεξικό πρέπει να ενημερώνεται διαρκώς. Κάθε πολωνικός όρος που προσθέτουν οι χρήστες μας εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης μεταφράσεων με τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί» ώσπου να λάβει επιβεβαίωση από 10 χρήστες. Τότε μόνο προστίθεται στο λεξικό. Με τον τρόπο αυτό διατηρούμε υψηλή την ποιότητα των μεταφράσεων που σας παρέχουμε.
Θέλετε να μας βοηθήσετε; Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγγραφείτε! Κάθε φορά που προτείνετε μια νέα μετάφραση ή επιβεβαιώνετε τις μεταφράσεις που πρότειναν άλλοι χρήστες, επιβραβεύεστε με πόντους για την παγκόσμια κατάταξη. Αν θέλετε να συζητήσετε με άλλους λάτρεις των γλωσσών για θέματα που αφορούν την πολωνική γλώσσα ή τον πολωνικό πολιτισμό, επισκεφτείτε το Πολωνο-ρωσικό φόρουμ. Μπορείτε να συνομιλήσετε με άλλους χρήστες στα πολωνικά ή και στα ρωσικά.