Πολωνο-γερμανικό λεξικό

Μεταφράστε μια φράση από τα πολωνικά προς τα γερμανικά πληκτρολογώντας την στο παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης. Μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την πολωνική μετάφραση μιας γερμανικής φράσης. Συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ για καλύτερα αποτελέσματα.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο Πολωνο-γερμανικό λεξικό

Αν αναζητάτε τη μετάφραση ενός πολωνικού όρου, αλλά δεν θυμάστε την ορθογραφία του, μπορείτε να πραγματοποιήσετε αλφαβητική αναζήτηση στο Πολωνο-γερμανικό λεξικό χρησιμοποιώντας τα γράμματα που βλέπετε παρακάτω. Όταν εντοπίσετε τη λέξη που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε την για να δείτε τις μεταφράσεις και τα συνώνυμά της.

Παρακάτω θα δείτε τις πιο πρόσφατες μεταφράσεις που πρότειναν οι χρήστες μας για το Πολωνο-γερμανικό λεξικό. Αν συμφωνείτε με κάποια μετάφραση, επιβεβαιώστε την για να μας ενημερώσετε πως είναι σωστή. Αν δείτε κάποια λανθασμένη μετάφραση, ζητήστε τη διαγραφή της ή προτείνετε διορθώσεις.

Διασκεδάστε βοηθώντας μας! Με τη συμβολή σας μπορούμε να φτιάξουμε το καλύτερο Πολωνο-γερμανικό λεξικό. Νέοι όροι προσθέτονται στα λεξικά μας καθημερινά καθώς οι γλώσσες διαρκώς εξελίσσονται. Επιπλέον, ένας όρος μπορεί να έχει αρκετές διαφορετικές αποδόσεις ανάλογα με το συγκείμενο της πρότασης στην οποία χρησιμοποιείται. Για όλους αυτούς τους λόγους προτρέπουμε τους χρήστες μας να προτείνουν νέες μεταφράσεις για τα λεξικά. Για να διασφαλίσουμε την ποιότητα των μεταφράσεων που σας παρέχουμε, κάθε νέα μετάφραση που προτείνεται από τους χρήστες μας πρέπει να επιβεβαιωθεί από 10 μέλη της κοινότητας προτού προστεθεί στο Πολωνο-γερμανικό λεξικό. Έως τότε θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης μεταφράσεων από τα πολωνικά προς τα γερμανικά φέροντας τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί».
Εγγραφείτε σήμερα και ξεκινήστε να συγκεντρώνετε πόντους κάθε φορά που προτείνετε μια νέα μετάφραση ή επιβεβαιώνετε τις μεταφράσεις που πρότειναν άλλοι χρήστες. Έτσι συναγωνίζεστε άλλα μέλη της bab.la για μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη. Αν έχετε κάποια απορία για τη μετάφραση ενός πολωνικού όρου στα γερμανικά, μπορείτε να υποβάλετε την ερώτησή σας στο Πολωνο-γερμανικό φόρουμ.