Πολωνο-αγγλικό λεξικό

Μεταφράστε μια φράση από τα πολωνικά προς τα αγγλικά πληκτρολογώντας την στο παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης. Φυσικά, μπορείτε επίσης να αναζητήσετε την πολωνική μετάφραση μιας αγγλικής φράσης. Συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ που εμφανίζονται κάτω από τα αποτελέσματα αναζήτησης.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο πολωνικό λεξικό

Αναζητάτε τη μετάφραση ενός πολωνικού όρου, αλλά δεν θυμάστε την ορθογραφία του και η αναζήτησή σας δεν επιστρέφει αποτελέσματα; Κανένα πρόβλημα! Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αλφαβητική αναζήτηση στο Πολωνο-ιταλικό χρησιμοποιώντας τα γράμματα που βλέπετε παρακάτω. Όταν εντοπίσετε τη λέξη που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε την για να δείτε τις μεταφράσεις και τα συνώνυμά της.

Εδώ μπορείτε να δείτε τις πιο πρόσφατες μεταφράσεις που πρότειναν οι χρήστες μας για το Πολωνο-αγγλικό λεξικό. Πείτε μας τη γνώμη σας: ζητήστε τη διαγραφή των λανθασμένων μεταφράσεων και επιβεβαιώστε εκείνες που θεωρείτε σωστές. Επιβεβαιώνοντας μια μετάφραση, έχετε την επιλογή να προτείνετε διορθώσεις ή να προσθέσετε περαιτέρω πληροφορίες.

Γίνετε μέλος της κοινότητας της bab.la και διασκεδάστε συμβάλλοντας στη δημιουργία της μεγαλύτερης συλλογής δωρεάν ηλεκτρονικών λεξικών στον κόσμο. Νέοι όροι προσθέτονται στο Πολωνο-αγγλικό λεξικό μας καθημερινά καθώς οι γλώσσες διαρκώς εξελίσσονται. Επιπλέον, ένας όρος μπορεί να έχει αρκετές διαφορετικές αποδόσεις ανάλογα με το συγκείμενο της πρότασης στην οποία χρησιμοποιείται. Για να διασφαλίσουμε την ποιότητα των λεξικών που σας παρέχουμε, κάθε νέα μετάφραση που προτείνεται από τους χρήστες μας πρέπει να επιβεβαιωθεί από 10 μέλη της κοινότητας προτού προστεθεί στο Πολωνο-αγγλικό λεξικό. Έως τότε θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης μεταφράσεων από τα πολωνικά προς τα αγγλικά φέροντας τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί».
Γίνετε σήμερα μέλος επιλέγοντας εγγραφή. Ως εγγεγραμμένο μέλος συγκεντρώνετε πόντους κάθε φορά που προτείνετε μια νέα μετάφραση ή επιβεβαιώνετε τις μεταφράσεις που πρότειναν άλλοι χρήστες. Έτσι συναγωνίζεστε άλλα μέλη της bab.la για μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη. Αν έχετε κάποια απορία για τη μετάφραση ενός πολωνικού όρου στα αγγλικά, μπορείτε να υποβάλετε την ερώτησή σας στο Πολωνο-αγγλικό φόρουμ.