Ολλανδο-αγγλικό λεξικό

Εισάγετε μια ολλανδική λέξη στο παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης για να δείτε τη μετάφρασή της στα αγγλικά. Αναζητάτε την ολλανδική μετάφραση μιας αγγλικής λέξης; Κανένα πρόβλημα! Η αναζήτηση πραγματοποιείται αμφίδρομα στο Ολλανδο-αγγλικό λεξικό, επομένως μπορείτε να πληκτρολογήσετε τον όρο που σας ενδιαφέρει σε όποια από τις δύο γλώσσες προτιμάτε. Συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ για καλύτερα αποτελέσματα.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο ολλανδικό λεξικό

Το παρακάτω αλφάβητο σας δίνει τη δυνατότητα να περιηγηθείτε στο Ολλανδο-αγγλικό λεξικό σαν να το είχατε ανά χείρας. Επιλέγοντας μια λέξη από την αλφαβητική λίστα λημμάτων θα ανακατευθυνθείτε στην αντίστοιχη σελίδα του λεξικού, όπου μπορείτε να δείτε όλες τις δανέζικες μεταφράσεις της, καθώς και συνώνυμα στα αγγλικά.

Βοηθήστε μας να φτιάξουμε το πληρέστερο δωρεάν ηλεκτρονικό λεξικό. Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε τις πιο πρόσφατες μεταφράσεις που πρότειναν οι χρήστες μας για το Ολλανδο-αγγλικό λεξικό. Επιβεβαιώστε τις μεταφράσεις που θεωρείτε σωστές ή προτείνετε διορθώσεις για εκείνες που θεωρείτε λανθασμένες.

Γίνετε μέλος της κοινότητας της bab.la και μοιραστείτε τις γνώσεις σας με τον κόσμο. Η χρήση των γλωσσών επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξή τους, με αποτέλεσμα να προκύπτουν καθημερινά νέες μεταφράσεις ολλανδικών όρων προς τα αγγλικά. Το Ολλανδο-αγγλικό λεξικό διατηρείται ενημερωμένο χάρη στη συμβολή των μελών μας. Όσοι περισσότεροι χρήστες μας βοηθούν στη δημιουργία του Ολλανδο-αγγλικού λεξικού προτείνοντας νέες μεταφράσεις, τόσο καλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα. Έχετε υπόψη σας ότι δεν προσθέτουμε αυτόματα τις νέες προτάσεις που κατατίθενται από τους χρήστες στο λεξικό. Κάθε νέα πρόταση θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης μεταφράσεων από τα ολλανδικά προς τα αγγλικά, αλλά θα φέρει τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί». Προκειμένου να διασφαλίσουμε την ποιότητα του λεξικού κάθε νέος αγγλικός ή ολλανδικός όρος πρέπει να επιβεβαιωθεί από 10 χρήστες προτού προστεθεί στο λεξικό.
Εγγραφείτε σήμερα και ξεκινήστε να συγκεντρώνετε πόντους για να συναγωνιστείτε με του φίλους σας και να φτάσετε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Έχετε κάποια απορία για τη μετάφραση ή τη χρήση ενός όρου; Ρωτήστε τους υπόλοιπους χρήστες της bab.la στο Ολλανδο-αγγλικό φόρουμ όπου μπορείτε να συζητήσετε για οτιδήποτε, από τη μετάφραση ολλανδικών όρων στα αγγλικά μέχρι και τις πολιτισμικές διαφορές μεταξύ δύο χωρών.