Κινεζο-γερμανικό λεξικό

Αναζητήστε μια μετάφραση από τα κινεζικά προς τα γερμανικά στο Κινεζο-γερμανικό λεξικό, πληκτρολογώντας τον όρο στο πλαίσιο αναζήτησης. Μπορείτε να περιηγηθείτε στα λεξικά εύκολα και γρήγορα χρησιμοποιώντας το αναπτυσσόμενο μενού: απλώς επιλέξτε το λεξικό που σας ενδιαφέρει και θα εμφανιστούν τα αποτελέσματα της αναζήτησης του όρου που πληκτρολογήσατε. Συμβουλευτείτε επίσης τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ που εμφανίζονται κάτω από τα αποτελέσματα μετάφρασης.

Πραγματοποιήστε αναζήτηση στο κινεζικό λεξικό κατά χαρακτήρα Πιν γιν

Επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω χαρακτήρες θα ανακατευθυνθείτε στην πλήρη λίστα κινεζικών λέξεων που αρχίζουν με το συγκεκριμένο χαρακτήρα πιν γιν. Μπορείτε επομένως να περιηγηθείτε στο Κινεζο-γερμανικό λεξικό σαν να ήταν έντυπο. Η επιλογή αυτή σας διευκολύνει σε περίπτωση που δεν γνωρίζετε την ορθογραφία της λέξης που αναζητάτε και επομένως αδυνατείτε να εντοπίσετε τη ζητούμενη μετάφραση.

Εδώ μπορείτε να δείτε τις νέες μεταφράσεις από τα κινεζικά προς τα γερμανικά που πρότειναν άλλοι χρήστες της bab.la για το λεξικό. Βοηθήστε μας να βελτιώσουμε το Κινεζο-γερμανικό λεξικό επιβεβαιώνοντας μια κινεζική μετάφραση ώστε να προστεθεί στο λεξικό. Μπορείτε να ζητήσετε να προστεθεί, να αφαιρεθεί ή να αναθεωρηθεί ένας κινεζικός όρος.

Βοηθήστε μας να φτιάξουμε το καλύτερο ηλεκτρονικό Κινεζο-γερμανικό λεξικό. Τα λεξικά μας βελτιώνονται με τη βοήθειά σας: με κάθε μετάφραση που προτείνετε, επιβεβαιώνετε ή ψηφίζετε. Οι γλώσσες εξελίσσονται και καθημερινά προκύπτουν νέες μεταφράσεις κινεζικών όρων στα γερμανικά. Οι χρήστες μας προσθέτουν νέους όρους στο Κινεζο-γερμανικό λεξικό και με αυτόν τον τρόπο διατηρείται ενημερωμένο και ακριβές. Κάθε νέα πρόταση ελέγχεται για την ορθότητά της προτού προστεθεί στο λεξικό. Κάθε νέος κινεζικός ή γερμανικός όρος πρέπει να επιβεβαιωθεί από 10 χρήστες ώστε να προστεθεί στο Κινεζο-γερμανικό λεξικό. Έως τότε, οι νέες προτάσεις θα εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης του Κινεζο-γερμανικού λεξικού, αλλά θα φέρουν τη σημείωση «δεν έχει επιβεβαιωθεί».
Ως εγγεγραμμένος χρήστης γίνεστε μέλος της κοινότητας της bab.la και μπορείτε να κερδίσετε πόντους προτείνοντας για παράδειγμα νέες κινεζικές λέξεις για το λεξικό. Κερδίστε μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη και συναγωνιστείτε με τους φίλους σας και άλλους χρήστες της bab.la. Στο Κινεζο-γερμανικό φόρουμ μπορείτε να συμμετάσχετε σε συζητήσεις σχετικά με θέματα που αφορούν την κινεζική γλώσσα και γραμματική.