Κινεζο-αγγλικό λεξικό

Μεταφράστε μια κινεζική λέξη στα αγγλικά πληκτρολογώντας την στο παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης. Μπορείτε επίσης να πληκτρολογήσετε μια λέξη στα αγγλικά για να βρείτε την μετάφρασή της στο Κινεζο-αγγλικό λεξικό. Περιηγηθείτε στα υπόλοιπα ηλεκτρονικά λεξικά της bab.la με τη βοήθεια του αναπτυσσόμενου μενού. Συμβουλευτείτε επίσης τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ που εμφανίζονται κάτω από τα αποτελέσματα μετάφρασης.

Πραγματοποιήστε αναζήτηση στο κινεζικό λεξικό κατά χαρακτήρα Πιν γιν

Αναζητήστε άμεσα τη μετάφραση ενός όρου από τα κινεζικά προς τα αγγλικά στο ηλεκτρονικό κινεζικό λεξικό. Επιλέξτε τον χαρακτήρα Πιν γιν που επιθυμείτε και δείτε την πλήρη λίστα των κινεζικών λέξεων που αρχίζουν με αυτόν το χαρακτήρα. Όταν εντοπίσετε τον όρο που αναζητάτε, επιλέξτε το σύνδεσμο ώστε να ανακατευθυνθείτε στο Κινεζο-αγγλικό λεξικό.

Λάβετε μέρος στη δημιουργία του καλύτερου ηλεκτρονικού λεξικού. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις πιο πρόσφατες μεταφράσεις από τα κινεζικά προς τα αγγλικά που πρότειναν άλλοι χρήστες της bab.la για το Κινεζο-αγγλικό λεξικό. Βοηθήστε μας επιβεβαιώνοντας ή ψηφίζοντας υπέρ ενός όρου. Αν θεωρείτε πως υπάρχει κάποιο λάθος ή κάποια ανακρίβεια είτε σε μια κινεζική είτε σε μια αγγλική μετάφραση, μπορείτε να ψηφίσετε για τη διαγραφή της ή να προτείνετε διορθώσεις.

Μπορείτε κι εσείς να λάβετε μέρος στη δημιουργία του καλύτερου και πληρέστερου ηλεκτρονικού Κινεζο-αγγλικού λεξικού! Οι γλώσσες εξελίσσονται και νέες μεταφράσεις κινεζικών όρων και αγγλικών εκφράσεων εμφανίζονται καθημερινά. Επιπλέον, η μετάφραση του ίδιου όρου διαφοροποιείται σημαντικά ανάλογα με το επιστημονικό πεδίο και το συγκείμενο μιας πρότασης. Γι' αυτό άλλωστε περιλαμβάνονται διαφορετικές μεταφράσεις του ίδιου όρου στο Κινεζο-αγγλικό λεξικό μας. Οι προτάσεις που υποβάλλουν οι χρήστες μας εξασφαλίζουν την πληρότητα και ακρίβεια του λεξικού. Ωστόσο οι νέες προτάσεις δεν προσθέτονται αυτόματα στο λεξικό. Κάθε νέος όρος ή φράση φέρει τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί» και μόνο αφότου έχει λάβει επιβεβαίωση από τουλάχιστον 10 χρήστες προστίθεται στο Κινεζο-αγγλικό λεξικό μας. Σκοπός αυτής της διαδικασίας είναι να διασφαλίζεται η ποιότητα των μεταφράσεων.
Οι εγγεγραμμένοι χρήστες δεν είναι απλώς μέλη της κοινότητας της bab.la, αλλά συγκεντρώνουν και πόντους για να φτάσουν στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης, προτείνοντας για παράδειγμα νέες λέξεις για το Κινεζο-αγγλικό λεξικό μας. Αν δεν είστε σίγουροι για τη μετάφραση κάποιου όρου ή για τη χρήση μιας φράσης, μπορείτε να συμβουλευτείτε τους υπόλοιπους χρήστες, υποβάλλοντας την ερώτησή σας στο Κινεζο-αγγλικό φόρουμ. Στο φόρουμ οι χρήστες υποβάλουν και απαντούν ερωτήσεις σχετικά με τη μετάφραση όρων και εκφράσεων, τη γραμματική μιας γλώσσας, αλλά και για οτιδήποτε αφορά τις γλώσσες.