Ιταλο-ρουμανικό λεξικό

Εισάγετε μια ιταλική λέξη στο παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης για να δείτε τη μετάφρασή της στα ρουμανικά. Αναζητάτε την ιταλική μετάφραση μιας ρουμανικής λέξης; Κανένα πρόβλημα! Η αναζήτηση πραγματοποιείται αμφίδρομα στο Ιταλο-ρουμανικό λεξικό, επομένως μπορείτε να πληκτρολογήσετε τον όρο που σας ενδιαφέρει σε όποια από τις δύο γλώσσες προτιμάτε. Συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ για καλύτερα αποτελέσματα.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο Ιταλο-ρουμανικό λεξικό

Αναζητάτε τη μετάφραση μιας ιταλικής λέξης στα ρουμανικά, αλλά δεν θυμάστε την ορθογραφία της; Κανένα πρόβλημα! Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αλφαβητική αναζήτηση στο Ιταλο-ρουμανικό λεξικό χρησιμοποιώντας τα γράμματα που βλέπετε παρακάτω. Όταν εντοπίσετε τη λέξη που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε την για να δείτε τις μεταφράσεις και τα συνώνυμά της.

Εδώ μπορείτε να ελέγξετε τις νέες μεταφράσεις από τα ιταλικά προς τα ρουμανικά που πρότειναν πρόσφατα οι χρήστες μας. Επιβεβαιώστε μια ιταλική λέξη για να μας ενημερώσετε πως η μετάφρασή της είναι σωστή και πρέπει να συμπεριληφθεί στο Ιταλο-ρουμανικό λεξικό.

Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στην κοινότητα της bab.la. Όσοι περισσότεροι χρήστες μας βοηθούν στη δημιουργία του Ιταλο-ρουμανικού λεξικού, τόσο καλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα. Ένας όρος μπορεί να έχει αρκετές διαφορετικές αποδόσεις ανάλογα με το συγκείμενο της πρότασης. Θέλουμε το λεξικό που σας προσφέρουμε να είναι πλήρες και ενημερωμένο, αλλά χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να πετύχουμε το στόχο μας. Οι χρήστες μας μπορούν να προτείνουν νέους όρους για το Ιταλο-ρουμανικό λεξικό και να μας βοηθήσουν με αυτόν τον τρόπο να το βελτιώσουμε. Έχετε υπόψη σας ότι δεν προσθέτουμε αυτόματα τις νέες προτάσεις που κατατίθενται από τους χρήστες στο λεξικό. Κάθε νέα πρόταση θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης μεταφράσεων από τα ιταλικά προς τα ρουμανικά, αλλά θα φέρει τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί». Προκειμένου να διασφαλίσουμε την ποιότητα του λεξικού κάθε νέος ιταλικός ή ρουμανικός όρος πρέπει να επιβεβαιωθεί από 10 χρήστες προτού προστεθεί στο λεξικό.
Εγγραφείτε σήμερα και ξεκινήστε να συγκεντρώνετε πόντους για να συναγωνιστείτε με τους φίλους σας και να φτάσετε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Έχετε κάποια απορία για τη μετάφραση ή τη χρήση ενός όρου; Ρωτήστε τους υπόλοιπους χρήστες της bab.la στο Ιταλο-ρουμανικό φόρουμ όπου μπορείτε να συζητήσετε για οτιδήποτε, από τη μετάφραση ιταλικών όρων στα ρουμανικά μέχρι και τις πολιτισμικές διαφορές μεταξύ δύο χωρών.