Ιταλο-ισπανικό λεξικό

Πληκτρολογήστε τη λέξη ή φράση που θέλετε να μεταφράσετε από τα ιταλικά προς τα ισπανικά στο παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης. Μπορείτε να πληκτρολογήσετε και λέξεις στα ισπανικά, καθώς η αναζήτηση πραγματοποιείται αμφίδρομα στο Ιταλο-ισπανικό λεξικό. Συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ για καλύτερα αποτελέσματα.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο Ιταλο-ισπανικό λεξικό

Αναζητάτε τη μετάφραση ενός ιταλικού όρου, αλλά δεν θυμάστε την ορθογραφία του; Κανένα πρόβλημα! Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αλφαβητική αναζήτηση στο Ιταλο-ισπανικό λεξικό χρησιμοποιώντας τα γράμματα που βλέπετε παρακάτω. Όταν εντοπίσετε τη λέξη που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε την για να δείτε τις μεταφράσεις και τα συνώνυμά της.

Παρακάτω θα δείτε τις μεταφράσεις που πρότειναν πρόσφατα οι χρήστες μας για το Ιταλο-ισπανικό λεξικό. Για να προστεθούν αυτές οι μεταφράσεις στο λεξικό πρέπει πρώτα να ελεγχθούν για την ορθότητά τους. Βοηθήστε μας επιβεβαιώνοντας τις μεταφράσεις που θεωρείτε σωστές ή ζητώντας τη διαγραφή των μεταφράσεων που θεωρείτε λανθασμένες.

Ως μέλος της κοινότητας της bab.la μπορείτε να συμβάλετε στην περαιτέρω βελτίωση του ηλεκτρονικού Ιταλο-ισπανικού λεξικού. Χάρη σε χρήστες όπως εσείς τα λεξικά μας διατηρούνται ενημερωμένα. Προσθέτοντας νέες μεταφράσεις συμβάλετε ώστε το λεξικό να είναι χρήσιμο για όλους τους χρήστες. Εξάλλου ένας όρος μπορεί να φέρει διαφορετικά νοήματα ανάλογα με το εννοιολογικό πλαίσιο στο οποίο χρησιμοποιείται. Έχετε υπόψη σας ότι δεν προσθέτουμε αυτόματα τις νέες προτάσεις που κατατίθενται από τους χρήστες στο Ιταλο-ισπανικό λεξικό. Κάθε νέα πρόταση θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης μεταφράσεων από τα ιταλικά προς τα ισπανικά, αλλά θα φέρει τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί». Προκειμένου να διασφαλίσουμε την ποιότητα του λεξικού κάθε νέος όρος πρέπει να επιβεβαιωθεί από 10 χρήστες προτού προστεθεί στο Ιταλο-ισπανικό λεξικό.
Εγγραφείτε σήμερα στην κοινότητα της bab.la. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες κερδίζουν πόντους όταν προτείνουν μια νέα μετάφραση ή επιβεβαιώνουν την πρόταση κάποιου άλλου χρήστη. Συναγωνιστείτε με τους φίλους σας και άλλους χρήστες για να φτάσετε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Δεν είστε σίγουροι πως η μετάφραση που θέλετε να προτείνετε είναι σωστή; Συμβουλευτείτε άλλους χρήστες! Υποβάλετε την ερώτησή σας στο Ιταλο-ισπανικό φόρουμ όπου συναντιούνται οι λάτρεις των γλωσσών για να συζητήσουν για οτιδήποτε, από τη μετάφραση ιταλικών και άλλων όρων μέχρι και τη χρήση γραμματικών φαινομένων.