Ιταλο-γαλλικό λεξικό

Εισάγετε τη λέξη που θέλετε να μεταφράσετε από τα ιταλικά προς τα γαλλικά στο παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης. Η αναζήτηση είναι αμφίδρομη, επομένως μπορείτε να εισάγετε και έναν όρο στα γαλλικά για να δείτε τις ιταλικές μεταφράσεις του. Συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ για καλύτερα αποτελέσματα.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο Ιταλο-γαλλικό λεξικό

Η αναζήτηση σας δεν επέστρεψε αποτελέσματα, ή μήπως δεν γνωρίζετε την ορθογραφία της λέξης που ψάχνετε; Επιλέξτε ένα από τα γράμματα της αλφαβήτου που βλέπετε παρακάτω για να δείτε την πλήρη λίστα λημμάτων του Ιταλο-γαλλικού λεξικού που αρχίζουν με το γράμμα αυτό. Όταν εντοπίσετε τη λέξη που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε την για να δείτε τις μεταφράσεις και τα συνώνυμά της στα γαλλικά.

Εδώ μπορείτε να δείτε τις πιο πρόσφατες μεταφράσεις που πρότειναν οι χρήστες μας για το Ιταλο-γαλλικό λεξικό. Βοηθήστε μας επιβεβαιώνοντας τις μεταφράσεις που θεωρείτε σωστές. Αν διαφωνείτε με μια μετάφραση ή εντοπίσετε κάποιο λάθος, μπορείτε να προτείνετε διορθώσεις.

Θέλουμε να σας παρέχουμε το πληρέστερο ηλεκτρονικό Ιταλο-γαλλικό λεξικό και χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να τα καταφέρουμε. Οι γλώσσες διαρκώς εξελίσσονται και επομένως νέοι όροι προσθέτονται στα λεξικά μας καθημερινά. Επιπλέον, ένας όρος μπορεί να έχει αρκετές διαφορετικές αποδόσεις ανάλογα με το συγκείμενο της πρότασης στην οποία χρησιμοποιείται. Ζητούμε από τους χρήστες μας να μας βοηθήσουν να διατηρούμε τα λεξικά μας ενημερωμένα, προτείνοντας νέες μεταφράσεις. Για να διασφαλίσουμε την ποιότητα των μεταφράσεων που σας παρέχουμε, κάθε νέα μετάφραση που προτείνεται από τους χρήστες μας πρέπει να επιβεβαιωθεί από 10 μέλη της κοινότητας προτού προστεθεί στο Ιταλο-γαλλικό λεξικό. Έως τότε θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης μεταφράσεων από τα ιταλικά προς τα γαλλικά φέροντας τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί».
Εγγραφείτε σήμερα και ξεκινήστε να συγκεντρώνετε πόντους κάθε φορά που προτείνετε μια νέα μετάφραση ή επιβεβαιώνετε τις μεταφράσεις που πρότειναν άλλοι χρήστες. Έτσι συναγωνίζεστε άλλα μέλη της bab.la για μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη. Αν έχετε κάποια απορία για τη μετάφραση ενός ιταλικού όρου στα γαλλικά, μπορείτε να υποβάλετε την ερώτησή σας στο Ιταλο-γαλλικό φόρουμ.