Ιταλο-αγγλικό λεξικό

Βρείτε τη μετάφραση που σας ενδιαφέρει στο Ιταλο-αγγλικό λεξικό, εισάγοντας τον όρο που αναζητάτε στο παραπάνω πλαίσιο κειμένου. Μπορείτε να εισάγετε λέξεις και φράσεις στα ιταλικά ή και στα αγγλικά. Συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ για καλύτερα αποτελέσματα. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε κάποιο από τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά λεξικά μας από το αναπτυσσόμενο μενού.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο ιταλικό λεξικό

Επιλέξτε ένα από τα γράμματα του αλφαβήτου παρακάτω για να δείτε όλες τις ιταλικές λέξεις, φράσεις και εκφράσεις του Ιταλο-αγγλικού λεξικού που αρχίζουν με αυτό. Επιλέγοντας τη λέξη που σας ενδιαφέρει θα ανακατευθυνθείτε στην αντίστοιχη σελίδα του λεξικού όπου μπορείτε να δείτε όλες τις μεταφράσεις της και τα συνώνυμά της.

Βοηθήστε μας να βελτιώσουμε το Ιταλο-αγγλικό λεξικό. Παρακάτω θα δείτε όλες τις μεταφράσεις που πρότειναν πρόσφατα οι χρήστες μας. Επιβεβαιώστε εκείνες που θεωρείτε σωστές και ζητήστε τη διαγραφή εκείνων που θεωρείτε λανθασμένες. Αν κάποια μετάφραση είναι μεν σωστή, αλλά περιέχει κάποιο μικρό λάθος, μπορείτε να προτείνετε διορθώσεις.

Οι νέες μεταφράσεις που προτείνουν οι χρήστες μας συμβάλλουν ώστε να διατηρείται το Ιταλο-αγγλικό λεξικό ενημερωμένο. Μπορείτε κι εσείς να μας βοηθήσετε προσθέτοντας ιδιωματικές εκφράσεις ή εξειδικευμένο λεξιλόγιο που ίσως γνωρίζετε. Γίνετε μέλος της κοινότητας της bab.la και διασκεδάστε συμβάλλοντας στη δημιουργία της μεγαλύτερης συλλογής δωρεάν ηλεκτρονικών λεξικών στον κόσμο. Νέοι όροι προσθέτονται στα λεξικά μας καθημερινά καθώς οι γλώσσες διαρκώς εξελίσσονται. Επιπλέον, ένας όρος μπορεί να έχει αρκετές διαφορετικές αποδόσεις ανάλογα με το συγκείμενο της πρότασης στην οποία χρησιμοποιείται. Για να διασφαλίσουμε την ποιότητα των λεξικών που σας παρέχουμε, κάθε νέα μετάφραση που προτείνεται από τους χρήστες μας πρέπει να επιβεβαιωθεί από 10 μέλη της κοινότητας προτού προστεθεί στο Ιταλο-αγγλικό λεξικό. Έως τότε θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης μεταφράσεων από τα ιταλικά προς τα αγγλικά φέροντας τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί».
Γίνετε σήμερα μέλος επιλέγοντας εγγραφή. Ως εγγεγραμμένο μέλος συγκεντρώνετε πόντους κάθε φορά που προτείνετε μια νέα μετάφραση ή επιβεβαιώνετε τις μεταφράσεις που πρότειναν άλλοι χρήστες. Έτσι συναγωνίζεστε άλλα μέλη της bab.la για μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη. Αν έχετε κάποια απορία για τη μετάφραση ενός ιταλικού όρου στα αγγλικά, μπορείτε να υποβάλετε την ερώτησή σας στο Ιταλο-αγγλικό φόρουμ.