Ισπανο-πορτογαλικό λεξικό

Εισάγετε τη λέξη που θέλετε να μεταφράσετε στο παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης, είτε στα ισπανικά είτε στα πορτογαλικά. Συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ για καλύτερα αποτελέσματα.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο Ισπανο-πορτογαλικό λεξικό

Χρησιμοποιήστε το αλφάβητο που βλέπετε παρακάτω για να περιηγηθείτε στο Ισπανο-πορτογαλικό λεξικό χειροκίνητα. Επιλέξτε ένα γράμμα για να δείτε όλα τα λήμματα του λεξικού που αρχίζουν με αυτό. Επιλέγοντας μια λέξη θα ανακατευθυνθείτε στην αντίστοιχη σελίδα του λεξικού, όπου μπορείτε να δείτε όλες τις μεταφράσεις της, καθώς και συνώνυμα στα πορτογαλικά.

Στόχος μας είναι να φτιάξουμε το πληρέστερο δωρεάν ηλεκτρονικό λεξικό. Το Πορτογαλο-ισπανικό λεξικό ενημερώνεται καθημερινά καθώς οι χρήστες μας προτείνουν νέες μεταφράσεις προς τα ισπανικά ή προς τα πορτογαλικά. Βοηθήστε μας να βελτιώσουμε το λεξικό μας: δείτε τις πιο πρόσφατες προτάσεις στον παρακάτω πίνακα και επιβεβαιώστε τις μεταφράσεις που θεωρείτε πως είναι σωστές.

Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στην κοινότητα της bab.la. Όσοι περισσότεροι χρήστες μας βοηθούν στη δημιουργία του Ισπανο-πορτογαλικού λεξικού, τόσο καλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα. Ένας ισπανικός όρος μπορεί να έχει αρκετές διαφορετικές αποδόσεις στα πορτογαλικά, ανάλογα με το συγκείμενο της πρότασης. Θέλουμε το λεξικό που σας προσφέρουμε να είναι πλήρες και ενημερωμένο, αλλά χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας για να πετύχουμε το στόχο μας. Οι χρήστες μας μπορούν να προτείνουν νέους όρους για το Ισπανο-πορτογαλικό λεξικό και να μας βοηθήσουν με αυτόν τον τρόπο να το βελτιώσουμε. Για να διασφαλίσουμε την ποιότητα των λεξικών που σας παρέχουμε, κάθε νέα μετάφραση που προτείνεται από τους χρήστες μας πρέπει να επιβεβαιωθεί από 10 μέλη της κοινότητας προτού προστεθεί στο Ισπανο-πορτογαλικό λεξικό. Έως τότε θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης μεταφράσεων από τα ισπανικά προς τα πορτογαλικά φέροντας τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί».
Γίνετε σήμερα μέλος επιλέγοντας εγγραφή. Ως εγγεγραμμένο μέλος συγκεντρώνετε πόντους κάθε φορά που προτείνετε μια νέα μετάφραση ή επιβεβαιώνετε τις μεταφράσεις που πρότειναν άλλοι χρήστες. Έτσι συναγωνίζεστε άλλα μέλη της bab.la για μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη. Αν έχετε κάποια απορία για τη μετάφραση ενός ισπανικού όρου στα πορτογαλικά, μπορείτε να υποβάλετε την ερώτησή σας στο Ισπανο-πορτογαλικό φόρουμ.