Ισπανο-ιταλικό λεξικό

Εισάγετε τη λέξη ή φράση που θέλετε να μεταφράσετε στο παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης. Μπορείτε να αναζητήσετε λέξεις στα ισπανικά ή στα ιταλικά, καθώς η αναζήτηση πραγματοποιείται αμφίδρομα στο Ισπανο-ιταλικό λεξικό. Συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ για καλύτερα αποτελέσματα.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο Ισπανο-ιταλικό λεξικό

Χρησιμοποιήστε τα γράμματα της αλφαβήτου που βλέπετε παρακάτω για να δείτε την πλήρη λίστα λημμάτων του Ισπανο-ιταλικού λεξικού. Επιλέγοντας μια από της λέξεις της λίστας μπορείτε να δείτε τις μεταφράσεις της και παραδείγματα χρήσης.

Το Ισπανο-ιταλικό λεξικό ενημερώνεται καθημερινά. Μπορείτε να δείτε τις τελευταίες προτάσεις που κατέθεσαν οι χρήστες μας για μεταφράσεις από τα ισπανικά προς τα ιταλικά στον παρακάτω πίνακα. Βοηθήστε μας να βελτιώσουμε το λεξικό επιβεβαιώνοντας τις μεταφράσεις που θεωρείτε σωστές ή προτείνοντας διορθώσεις για εκείνες που θεωρείτε λανθασμένες.

Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στην κοινότητα της bab.la. Όσοι περισσότεροι χρήστες μας βοηθούν στη δημιουργία του Ισπανο-ιταλικού λεξικού, τόσο καλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα. Η χρήση των γλωσσών επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την εξέλιξή τους, με αποτέλεσμα να προκύπτουν καθημερινά νέες μεταφράσεις από τα ισπανικά προς τα ιταλικά. Το Ισπανο-ιταλικό λεξικό διατηρείται ενημερωμένο χάρη στη συμβολή των μελών μας. Όσοι περισσότεροι χρήστες μας βοηθούν στη δημιουργία του Ισπανο-ιταλικού λεξικού προτείνοντας νέες μεταφράσεις, τόσο καλύτερο θα είναι το αποτέλεσμα. Έχετε υπόψη σας ότι δεν προσθέτουμε αυτόματα τις νέες προτάσεις που κατατίθενται από τους χρήστες στο λεξικό. Κάθε νέα πρόταση θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης μεταφράσεων από τα ισπανικά προς τα ιταλικά, αλλά θα φέρει τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί». Προκειμένου να διασφαλίσουμε την ποιότητα του λεξικού κάθε νέος όρος πρέπει να επιβεβαιωθεί από 10 χρήστες προτού προστεθεί σε αυτό.
Εγγραφείτε σήμερα και ξεκινήστε να συγκεντρώνετε πόντους για να συναγωνιστείτε με τους φίλους σας και να φτάσετε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Έχετε κάποια απορία για τη μετάφραση ή τη χρήση ενός όρου; Ρωτήστε τους υπόλοιπους χρήστες της bab.la στο Ισπανο-ιταλικό φόρουμ όπου μπορείτε να συζητήσετε για οτιδήποτε, από τη μετάφραση ισπανικών όρων στα ιταλικά μέχρι και τις πολιτισμικές διαφορές μεταξύ δύο χωρών.