Ισπανο-γερμανικό λεξικό

Εισάγετε τη λέξη ή φράση που σας ενδιαφέρει στο παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης. Μπορείτε να εισάγετε τον όρο που σας ενδιαφέρει είτε στα γερμανικά, είτε στα ισπανικά, καθώς πραγματοποιείται αμφίδρομη αναζήτηση στο λεξικό. Για καλύτερα αποτελέσματα συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο Ισπανο-γερμανικό λεξικό

Με την αλφαβητική αναζήτηση μπορείτε να περιηγηθείτε στο Ισπανο-γερμανικό λεξικό χειροκίνητα. Επιλέξτε ένα από τα γράμματα παρακάτω για να δείτε την πλήρη λίστα λημμάτων που αρχίζουν με αυτό. Απλώς επιλέξτε την ισπανική λέξη που σας ενδιαφέρει και θα δείτε όλες τις γερμανικές μεταφράσεις της.

Παρακάτω θα δείτε τις πιο πρόσφατες προτάσεις για το Ισπανο-γερμανικό λεξικό που πρότειναν οι χρήστες μας. Βοηθήστε μας επιβεβαιώνοντας μεταφράσεις που θεωρείτε σωστές ώστε να προστεθούν στο λεξικό ή προτείνοντας διορθώσεις για μεταφράσεις που θεωρείτε λανθασμένες.

Βοηθήστε μας να φτιάξουμε το καλύτερο ηλεκτρονικό Ισπανο-γερμανικό λεξικό. Γίνετε μέλος της κοινότητας της bab.la και διασκεδάστε συμβάλλοντας στη δημιουργία της μεγαλύτερης συλλογής δωρεάν ηλεκτρονικών λεξικών στον κόσμο. Μόνο με τη βοήθειά σας και τις προτάσεις σας μπορούμε να βελτιωθούμε. Οι γλώσσες εξελίσσονται και νέες μεταφράσεις ισπανικών όρων και γερμανικών εκφράσεων εμφανίζονται καθημερινά. Αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που το Ισπανο-γερμανικό λεξικό περιλαμβάνει πολλές παρόμοιες μεταφράσεις. Ένας επιπλέον λόγος είναι πως ένας όρος μπορεί να φέρει διαφορετικά νοήματα ανάλογα με το συγκείμενο της πρότασης. Γι' αυτό προτρέπουμε τους χρήστες μας να προτείνουν νέες μεταφράσεις για τα λεξικά. Για να διασφαλίσουμε την ποιότητα των μεταφράσεων που σας παρέχουμε, κάθε νέα μετάφραση που προτείνεται από τους χρήστες μας πρέπει να επιβεβαιωθεί από 10 μέλη της κοινότητας προτού προστεθεί στο Ισπανο-γερμανικό λεξικό. Έως τότε θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης μεταφράσεων από τα ισπανικά προς τα γερμανικά φέροντας τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί».
Εγγραφείτε σήμερα στην κοινότητα της bab.la. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες κερδίζουν πόντους όταν για παράδειγμα προτείνουν μια νέα μετάφραση. Συναγωνιστείτε με τους φίλους σας, τους συγγενείς σας και άλλους χρήστες για να φτάσετε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Δεν είστε σίγουροι πως η μετάφραση που θέλετε να προτείνετε είναι σωστή; Συμβουλευτείτε άλλους χρήστες! Υποβάλετε την ερώτησή σας στο Ισπανο-γερμανικό φόρουμ όπου συναντιούνται οι λάτρεις των γλωσσών για να συζητήσουν για οτιδήποτε, από τη μετάφραση ισπανικών και άλλων όρων μέχρι και τη χρήση γραμματικών φαινομένων.