Ινδονησιο-αγγλικό λεξικό

Χρησιμοποιήστε το παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης για να πραγματοποιήσετε αναζήτηση στο Ινδονησιο-αγγλικό λεξικό. Απλώς εισάγετε τη λέξη ή φράση που θέλετε να μεταφράσετε. Για καλύτερα αποτελέσματα συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ. Μπορείτε να αναζητήσετε λέξεις στα ινδονησιακά ή στα αγγλικά, καθώς η αναζήτηση πραγματοποιείται αμφίδρομα στο Ινδονησιο-αγγλικό λεξικό. Για να συμβουλευτείτε κάποιο από τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά λεξικά μας, απλώς επιλέξτε το λεξικό που σας ενδιαφέρει από το αναπτυσσόμενο μενού.

Πραγματοποιήστε αναζήτηση κατά χαρακτήρα στο Ινδονησιο-αγγλικό λεξικό

Αναζητάτε την αγγλική μετάφραση ενός ινδονησιακού όρου, αλλά δεν θυμάστε την ορθογραφία του; Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση χρησιμοποιώντας τα γράμματα που βλέπετε παρακάτω. Όταν εντοπίσετε τη λέξη που σας ενδιαφέρει, επιλέξτε την για να δείτε τις μεταφράσεις και τα συνώνυμά της.

Στην παρακάτω λίστα θα δείτε τις μεταφράσεις από τα ινδονησιακά προς τα αγγλικά που πρότειναν πρόσφατα οι χρήστες μας για το λεξικό. Επιλέγοντας το κουτάκι στη δεξιά πλευρά του πίνακα, μπορείτε να επιβεβαιώσετε τις μεταφράσεις που θεωρείτε πως πρέπει να συμπεριληφθούν στο λεξικό. Αν διαφωνείτε με μια μετάφραση, μπορείτε να προτείνετε διορθώσεις ή να ζητήσετε τη διαγραφή της.

Γίνετε μέλος της κοινότητας της bab.la και βοηθήστε μας να φτιάξουμε το πληρέστερο και καλύτερο ηλεκτρονικό λεξικό από τα ινδονησιακά προς τα αγγλικά. Κάθε μετάφραση που προτείνουν οι χρήστες μας συμβάλει ώστε το λεξικό να διατηρείται ενημερωμένο και χρήσιμο για όλους. Μια ινδονησιακή λέξη μπορεί να έχει διάφορες αποδόσεις στα αγγλικά, αναλόγως αν πρόκειται για γενική ή ειδική μετάφραση. Για να διασφαλίσουμε την ποιότητα των λεξικών που σας παρέχουμε, κάθε νέα μετάφραση που προτείνεται από τους χρήστες μας πρέπει να επιβεβαιωθεί από 10 μέλη της κοινότητας προτού προστεθεί στο λεξικό. Έως τότε θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης μεταφράσεων από τα ινδονησιακά προς τα αγγλικά φέροντας τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί».
Γίνετε σήμερα μέλος επιλέγοντας εγγραφή. Ως εγγεγραμμένο μέλος συγκεντρώνετε πόντους κάθε φορά που προτείνετε μια νέα μετάφραση ή επιβεβαιώνετε τις μεταφράσεις που πρότειναν άλλοι χρήστες. Έτσι συναγωνίζεστε άλλα μέλη της bab.la για μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη. Αν έχετε κάποια απορία για τη μετάφραση ενός όρου, μπορείτε να υποβάλετε την ερώτησή σας στο Ινδονησιο-αγγλικό φόρουμ.