Ιαπωνο-αγγλικό λεξικό

Εισάγετε μια ιαπωνική λέξη στο παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης για να δείτε τη μετάφρασή της στα αγγλικά. Η αναζήτηση πραγματοποιείται αμφίδρομα στο Ιαπωνο-αγγλικό λεξικό, επομένως μπορείτε να πληκτρολογήσετε τον όρο που σας ενδιαφέρει σε όποια από τις δύο γλώσσες προτιμάτε. Συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ για καλύτερα αποτελέσματα.

Πραγματοποιήστε αναζήτηση κατά χαρακτήρα στο ιαπωνικό λεξικό

Με την αλφαβητική αναζήτηση μπορείτε να περιηγηθείτε στο Ιαπωνο-αγγλικό λεξικό κατά χαρακτήρα. Επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω χαρακτήρες θα δείτε την πλήρη λίστα λημμάτων που αρχίζουν με αυτόν. Όταν εντοπίσετε τη λέξη που σας ενδιαφέρει, ακολουθήστε το σύνδεσμο για να δείτε όλες τις μεταφράσεις και τα συνώνυμά της στα αγγλικά.

Στην παρακάτω λίστα μπορείτε να δείτε τις ιαπωνικές λέξεις και φράσεις που πρότειναν πρόσφατα οι χρήστες μας για το Ιαπωνο-αγγλικό λεξικό. Μπορείτε να μας βοηθήσετε ψηφίζοντας υπέρ των μεταφράσεων που θεωρείτε σωστές ώστε να προστεθούν στο λεξικό ή προτείνοντας διορθώσεις για μεταφράσεις που θεωρείτε λανθασμένες.

Βοηθήστε μας να βελτιώσουμε το ηλεκτρονικό Ιαπωνο-αγγλικό λεξικό. Γίνετε κι εσείς μέλος της κοινότητας της bab.la: κάθε νέα μετάφραση και κάθε νέος χρήστης συμβάλει ώστε να γίνει το Ιαπωνο-αγγλικό το καλύτερο στον κόσμο. Οι γλώσσες εξελίσσονται και νέες μεταφράσεις ιαπωνικών όρων και αγγλικών εκφράσεων εμφανίζονται καθημερινά. Αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που το Ιαπωνο-αγγλικό λεξικό περιλαμβάνει πολλές παρόμοιες μεταφράσεις. Ένας επιπλέον λόγος είναι πως ένας όρος μπορεί να φέρει διαφορετικά νοήματα ανάλογα με το εννοιολογικό πλαίσιο στο οποίο χρησιμοποιείται. Έχετε υπόψη σας ότι δεν προσθέτουμε αυτόματα τις νέες προτάσεις που κατατίθενται από τους χρήστες στο Ιαπωνο-αγγλικό λεξικό. Κάθε νέα πρόταση θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης μεταφράσεων από τα ιαπωνικά προς τα αγγλικά, αλλά θα φέρει τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί». Προκειμένου να διασφαλίσουμε την ποιότητα του λεξικού κάθε νέος αγγλικός ή ιαπωνικός όρος πρέπει να επιβεβαιωθεί από 10 χρήστες προτού προστεθεί στο Ιαπωνο-αγγλικό λεξικό.
Γίνετε μέλος σήμερα επιλέγοντας την εγγραφή. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες κερδίζουν πόντους όταν για παράδειγμα προτείνουν μια νέα μετάφραση για να συναγωνιστούν για μια θέση στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Δεν είστε σίγουροι πως η μετάφραση που θέλετε να προτείνετε είναι σωστή; Συμβουλευτείτε άλλους χρήστες! Υποβάλετε την ερώτησή σας στο Ιαπωνο-αγγλικό φόρουμ όπου συναντιούνται οι λάτρεις των γλωσσών για να συζητήσουν για οτιδήποτε, από τη μετάφραση ιαπωνικών όρων μέχρι και τη χρήση γραμματικών φαινομένων.