Ταυτότητα

Επικοινωνία:
Email: info@bab.la

Δημιουργικό σελίδας και γραφιστική Ventylator

Υπεύθυνος περιεχομένου σύμφωνα με το άρθρο 6 του νόμου του γερμανικού κράτους MDStV: Colleen Scollans. Οι χρήστες είναι υπεύθυνοι για το περιεχόμενο της προσωπικής τους σελίδας, των ιδιωτικών μηνυμάτων τους, των κουίζ τους και των συζητήσεών τους στο φόρουμ. Η bab.la δεν φέρει καμία ευθύνη για τις απόψεις που εκφράζουν οι χρήστες της στο περιεχόμενο των σελίδων αυτών.

Νομικές πληροφορίες
Η bab.la δεν φέρει καμία ευθύνη για την ορθότητα ή την ακρίβεια των πληροφοριών που φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα της, συμπεριλαμβανομένων των μεταφράσεων που περιλαμβάνονται στα λεξικά μας. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε τους όρους χρήσης σχετικά με τους νομικούς όρους χρήσης της ιστοσελίδας. Τα πνευματικά δικαιώματα του υλικού της ιστοσελίδας, όπως φωτογραφίες, κείμενα, γραφικά, ανήκουν στην bab.la.
Η Amazon.com, Inc. και οι συνεργάτες της διατηρούν τα πνευματικά δικαιώματα (C) 1996-2007 μέρους του περιεχομένου της ιστοσελίδας bab.la.
Σε διάφορα σημεία της ιστοσελίδας γίνεται αναφορά σε κατοχυρωμένα σήματα, όπως για παράδειγμα τα: Test of English as a Foreign Language, TOEFL, GMAT, Graduate Record Examination, GRE, Test of English for International Communication, TOEIC, Test of Spoken English, TSE, Test of Written English, and TWE, SAT, SAT I, LSAT. Τα σήματα αυτά ανήκουν στους νόμιμους κατόχους τους και δεν έχουν καμία σχέση με την bab.la.

Αποποίηση ευθυνών
Η bab.la δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο των εξωτερικών ιστοσελίδων στις οποίες οδηγούν οι σύνδεσμοι στη σελίδα μας. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο ιστοσελίδων που δεν βρίσκονται υπό τον έλεγχό μας. Παρακαλούμε τους χρήστες μας να αναφέρουν οποιοδήποτε σύνδεσμο οδηγεί σε ακατάλληλο, παράνομο, ή προσβλητικό περιεχόμενο, χρησιμοποιώντας τη φόρμα επικοινωνίας της σελίδας μας.