Σχετικά με εμάς

Ομάδα bab.la

Η bab.la ιδρύθηκε από τους Andreas Schroeter, Thomas Schroeter και Patrick Uecker. Η ιδέα γυρόφερνε πολύ καιρό στο μυαλό του Andreas. Κατά τα σχολικά του χρόνια και αργότερα ως φοιτητής έζησε στον Καναδά, στη Γαλλία, στη Σουηδία και στις ΗΠΑ. Μέσα από τις εμπειρίες του αντιλήφθηκε ότι δεν αρκεί πάντα να γνωρίζουμε τη μετάφραση μιας λέξης. Πρέπει να «αισθανόμαστε» τη γλώσσα για να βρούμε τις σωστές λέξεις για να εκφραστούμε. Ο Andreas με τον Thomas συνέλεγαν για πολύ καιρό λεξικά διαφόρων γλωσσών και το επόμενο βήμα δεν ήταν παρά η λογική εξέλιξη: η ίδρυση μιας γλωσσικής πύλης όπου οι λάτρεις των γλωσσών μπορούν να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες και να βοηθήσουν ο ένας τον άλλο να μάθουν ακόμα περισσότερες γλώσσες. Δεν υπάρχει καλύτερος δάσκαλος από ένα φυσικό ομιλητή που θέλει να μοιραστεί τις γνώσεις του! Ο Patrick είναι ο ειδικός στις γλώσσες Pascal, C++, Java, Prolog, LISP, SQL, PHP, JSP και ASP. Χάρη σ' αυτόν και στις «γλωσσικές» του δεξιότητες αυτή η γλωσσική πύλη βρίσκεται σήμερα στις οθόνες σας!

Η πύλη γλωσσών bab.la είναι μια δωρεάν διαδικτυακή πλατφόρμα για τους λάτρεις των γλωσσών. Διαθέτει 44 λεξικά για 28 γλώσσες, ένα γλωσσικό φόρουμ, μαθήματα λεξιλογίου, γλωσσικά παιχνίδια, κουίζ, πίνακες με την κλίση ρημάτων σε 12 γλώσσες, χρήσιμες εκφράσεις για τη σχολή, τη δουλειά ή τα ταξίδια σας, μία πλατφόρμα με θέσεις πρακτικής άσκησης και πολλά ακόμα γλωσσικά προϊόντα.

Από τον Απρίλιο του 2015 η bab.la ανήκει στην οικογένεια της Oxford Dictionaries καθώς η Oxford University Press έγινε η μητρική μας εταιρία. Η Oxford και η bab.la έχουν κοινό όραμα και κοινή αποστολή να παρέχουν γλωσσικό περιεχόμενο υψηλού επιπέδου παγκοσμίως.

Το 2017, bab.la ξεκίνησε το ιστολόγιο "Ζωή στο εξωτερικό".

Η γνώμη σας μας ενδιαφέρει και μας βοηθά να βελτιωθούμε! Αν έχετε κάποιο σχόλιο ή κάποια πρόταση, στείλτε μας ένα μήνυμα! Αν αγαπάτε τις γλώσσες και θέλετε να εργαστείτε μαζί μας στο Αμβούργο, ρίξτε μια ματιά στις Θέσεις Εργασίας μας.

1. Μια γλωσσική πύλη διαθέσιμη σε 28 γλώσσες

2. 44 δίγλωσσα λεξικά

3. Ιστολόγιο: Ζωή στο εξωτερικό

4. Συμβουλή: ταξιδια

5. Εκατομμύρια παραδείγματα για καλύτερη κατανόηση

6. Εκατοντάδες κουίζ και γλωσσικά παιχνίδια

7. Χρήσιμες εκφράσεις για τα ταξίδια και για τη δουλειά σας

8. Κλίση ρημάτων σε 12 γλώσσες

9. Θέσεις πρακτικής άσκησης σε όλο τον κόσμο

10. Ενθουσιώδη ομάδα


Έλα στο Αμβούργο...

Είμαστε μια φοβερή ομάδα...

Από όλο τον κόσμο!