εσπεράντο-αγγλικό λεξικό

Πραγματοποιήστε αναζήτηση στο εσπεράντο-αγγλικό λεξικό εισάγοντας τη λέξη που θέλετε να μεταφράσετε στο παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης. Για μεγαλύτερη ευκολία η αναζήτηση πραγματοποιείται αμφίδρομα, επομένως μπορείτε να πληκτρολογήσετε τη λέξη που σας ενδιαφέρει είτε στα εσπεράντο, είτε στα αγγλικά. Συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ για καλύτερα αποτελέσματα.

Πραγματοποιήστε αναζήτηση κατά χαρακτήρα στο λεξικό εσπεράντο

Ψάχνετε κάποια λέξη στα εσπεράντο που ακούσατε, αλλά δεν ξέρετε πώς γράφεται; Χρησιμοποιείστε την αναζήτηση κατά χαρακτήρα για να δείτε την πλήρη λίστα λημμάτων του Εσπεράντο-αγγλικού λεξικού. Επιλέξτε τη λέξη που σας ενδιαφέρει για να δείτε τις μεταφράσεις και τα συνώνυμά της στα αγγλικά.

You can be a part of creating the world's biggest free online dictionary. Below are the latest suggestions for the Esperanto-English dictionary. You can vote on each of these proposed entries as to whether they should be verified or not, and even make suggestions for how to better the translation. This is a great way to contribute to the language platform and interact firsthand with our dictionary effort and other users.

Βοηθήστε μας να φτιάξουμε το καλύτερο ηλεκτρονικό Εσπεράντο-αγγλικό λεξικό. Οι μεταφράσεις που προτείνουν οι χρήστες διατηρούν τα λεξικά μας ενημερωμένα και σωστά. Οι γλώσσες εξελίσσονται και νέες μεταφράσεις εσπεράντο όρων και αγγλικών εκφράσεων εμφανίζονται καθημερινά. Αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που το Εσπεράντο-αγγλικό λεξικό περιλαμβάνει πολλές παρόμοιες μεταφράσεις. Ένας επιπλέον λόγος είναι πως ένας όρος μπορεί να φέρει διαφορετικά νοήματα ανάλογα με το εννοιολογικό πλαίσιο στο οποίο χρησιμοποιείται. Για να διασφαλίσουμε την ποιότητα των λεξικών που σας παρέχουμε, κάθε νέα μετάφραση που προτείνεται από τους χρήστες μας πρέπει να επιβεβαιωθεί από 10 μέλη της κοινότητας προτού προστεθεί στο Εσπεράντο-αγγλικό λεξικό. Έως τότε θα εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης μεταφράσεων από τα εσπεράντο προς τα αγγλικά φέροντας τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί».
Εγγραφείτε σήμερα στην κοινότητα της bab.la. Μόνο οι εγγεγραμμένοι χρήστες κερδίζουν πόντους όταν για παράδειγμα προτείνουν μια νέα μετάφραση. Συναγωνιστείτε με τους φίλους σας, τους συγγενείς σας και άλλους χρήστες για να φτάσετε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Δεν είστε σίγουροι πως η μετάφραση που θέλετε να προτείνετε είναι σωστή; Συμβουλευτείτε άλλους χρήστες! Υποβάλετε την ερώτησή σας στο Εσπεράντο-αγγλικό φόρουμ όπου συναντιούνται οι λάτρεις των γλωσσών για να συζητήσουν για οτιδήποτε, από τη μετάφραση εσπεράντο και άλλων όρων μέχρι και τη χρήση γραμματικών φαινομένων.