Δανεζο-αγγλικό λεξικό

Βρείτε τις σωστές αποδόσεις όρων στο Δανο-αγγλικό λεξικό εισάγοντας μια λέξη στο παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης. Μπορείτε να πληκτρολογήσετε λέξεις στα δανέζικα αλλά και στα αγγλικά, καθώς πραγματοποιείται αμφίδρομη αναζήτηση στα δύο λεξικά. Χρησιμοποιείστε το αναπτυσσόμενο μενού ή την αρχική σελίδα των λεξικών για να περιηγηθείτε στα υπόλοιπα λεξικά μας. Μπορείτε επίσης να συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ που εμφανίζονται κάτω από τα αποτελέσματα μετάφρασης.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο δανέζικο λεξικό

Μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε αναζήτηση δανέζικων όρων κατά γράμμα της αλφαβήτου. Επιλέξτε ένα γράμμα για να δείτε την πλήρη λίστα λημμάτων. Επιλέγοντας μια λέξη θα δείτε την απόδοσή της.

Παρακάτω θα δείτε τις νέες μεταφράσεις από τα δανέζικα προς τα αγγλικά που πρότειναν άλλοι χρήστες της bab.la για το Δανο-αγγλικό λεξικό. Βοηθήστε μας επιβεβαιώνοντας ή διορθώνοντας τις ήδη υπάρχουσες προτάσεις για μεταφράσεις από τα Δανέζικα προς τα Αγγλικά.

Είστε λάτρης των γλωσσών; Γίνετε κι εσείς μέλος της κοινότητάς μας και βοηθήστε μας να φτιάξουμε το πληρέστερο Δανο-αγγλικό λεξικό. Η συμβολή των χρηστών μάς βοηθά να βελτιώνουμε τα λεξικά μας και επιτρέπει τη ραγδαία εξέλιξή τους. Τα λεξικά πρέπει να ενημερώνονται διαρκώς καθώς καθημερινά αναπτύσσονται νέοι αγγλικοί και δανέζικοι όροι και η έννοιά τους διαφοροποιείται ανάλογα με το πεδίο χρήσης τους, το συγκείμενο της πρότασης, ή ακόμα και τη γεωγραφική προέλευση των ομιλητών. Οι προτάσεις των χρηστών εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης φέροντας τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί» έως ότου επιβεβαιωθούν από τουλάχιστον 10 χρήστες, οπότε και συμπεριλαμβάνονται κανονικά στα λεξικά μας. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζουμε την ποιότητα των λεξικών.
Εγγραφείτε κι εσείς σήμερα στην bab.la, κερδίστε πόντους προσφέροντάς μας τη βοήθειά σας και κερδίστε μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη. Αν έχετε απορίες για την ορθογραφία ή την ορθή χρήση ενός όρου, ή αν έχετε οποιαδήποτε άλλη ερώτηση σχετικά με τα δανέζικα, μπορείτε να την υποβάλετε στο Δανο-αγγλικό φόρουμ. Οι άλλοι χρήστες θα σας βοηθήσουν απαντώντας στα ερωτήματά σας.