Γερμανο-τουρκικό λεξικό

Στο παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης μπορείτε να πληκτρολογήσετε μια γερμανική ή τουρκική λέξη για να δείτε τις μεταφράσεις της στο Γερμανο-τουρκικό λεξικό. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα από τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά λεξικά μας από το αναπτυσσόμενο μενού. Για καλύτερη κατανόηση, συμβουλευτείτε τις λίστες συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις στο φόρουμ.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο Γερμανο-τουρκικό λεξικό

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο Γερμανο-τουρκικό λεξικό επιλέγοντας ένα γράμμα της αλφαβήτου. Θα εμφανιστεί πλήρη λίστα των λημμάτων που αρχίζουν με αυτό το γράμμα. Επιλέγοντας τη λέξη ή φράση που επιθυμείτε θα ανακατευθυνθείτε στην αντίστοιχη σελίδα του Γερμανο-τουρκικού λεξικού όπου θα βρείτε όλες τις μεταφράσεις και τα συνώνυμά της, καθώς και παραδείγματα χρήσης.

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να δείτε τις τελευταίες προτάσεις μετάφρασης που προστέθηκαν από τους χρήστες μας. Βοηθήστε μας επιβεβαιώνοντας τις μεταφράσεις που θεωρείτε ορθές και διορθώνοντας εκείνες που θεωρείτε λανθασμένες.

Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στην κοινότητα της bab.la. Όσοι περισσότεροι χρήστες συμβάλλουν στην προσπάθειά μας, τόσο πιο εύκολα θα αναπτύξουμε το καλύτερο ηλεκτρονικό Γερμανο-τουρκικό λεξικό στον κόσμο! Η απόδοση των τουρκικών στα γερμανικά εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Η μετάφραση ενός όρου προς τα γερμανικά μπορεί να διαφέρει από περιοχή σε περιοχή. Οι προτάσεις των χρηστών μας συμβάλλουν στη βελτίωση του Γερμανο-τουρκικού λεξικού, έτσι ώστε να είναι ένα πλήρες και ενημερωμένο λεξικό και ένα χρήσιμο εργαλείο μετάφρασης. Για να διασφαλιστεί η υψηλή ποιότητα του λεξικού, κάθε πρόταση που κατατίθεται από τους χρήστες μας πρέπει να ελεγχθεί για την ορθότητά της. Αφότου επιβεβαιωθεί από τουλάχιστον 10 χρήστες, η νέα μετάφραση προστίθεται στο λεξικό. Έως τότε εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης με τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί».
Θέλετε να συμμετάσχετε ενεργά στην κοινότητα της bab.la; Εγγραφείτε σήμερα και ξεκινήστε να συγκεντρώνετε πόντους προτείνοντας νέες μεταφράσεις για να διαγωνιστείτε για μια θέση στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Δεν είστε σίγουροι για την ορθογραφία ή την ορθή χρήση ενός όρου; Κανένα πρόβλημα! Στο Γερμανο-τουρκικό φόρουμ μπορείτε να συζητήσετε με άλλους λάτρεις των γλωσσών σχετικά με τη χρήση όρων και εκφράσεων, τη γερμανική και τουρκική γραμματική, αλλά και για οποιοδήποτε άλλο θέμα αφορά τις γλώσσες.