Γερμανο-σουηδικό λεξικό

Αναζητήστε μια σουηδική μετάφραση στο Γερμανο-σουηδικό λεξικό. Απλώς εισάγετε το γερμανικό ή σουηδικό όρο που αναζητάτε στο παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης. Για καλύτερη κατανόηση, συμβουλευτείτε τις λίστες συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις στο φόρουμ. Επιλέξτε ένα από τα υπόλοιπα ηλεκτρονικά λεξικά μας από το αναπτυσσόμενο μενού για να αναζητήσετε μεταφράσεις σε άλλες γλώσσες.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο Γερμανο-σουηδικό λεξικό

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση κατά γράμμα της αλφαβήτου, ακριβώς όπως θα κάνατε με ένα ανά χείρας λεξικό. Επιλέξτε ένα γράμμα της αλφαβήτου και θα δείτε την πλήρη λίστα λημμάτων που αρχίζουν με αυτό το γράμμα. Για να δείτε όλες τις αποδόσεις ενός όρου στα σουηδικά, καθώς επίσης και λίστες συνωνύμων και παραδείγματα χρήσης, απλώς επιλέξτε τον από τη λίστα λημμάτων.

Οι παρακάτω γερμανικοί και σουηδικοί όροι έχουν προστεθεί από χρήστες της bab.la. Πείτε μας τη γνώμη σας: ελέγξτε μια μετάφραση και είτε ψηφίστε να συμπεριληφθεί στο Γερμανο-σουηδικό λεξικό, ή, αν θεωρείτε πως είναι λανθασμένη, προτείνετε διορθώσεις.

Θέλουμε να σας προσφέρουμε το καλύτερο Γερμανο-σουηδικό ηλεκτρονικό λεξικό. Χρειαζόμαστε όμως τη βοήθειά σας. Με κάθε λέξη που προσθέτουν οι χρήστες μας, το Γερμανο-σουηδικό λεξικό ανανεώνεται, συμπληρώνεται και γίνεται πιο χρήσιμο για όλους! Οι αποδόσεις γερμανικών όρων στα σουηδικά διαφέρουν σημαντικά ανάλογα με το πεδίο εξειδίκευσης και το συγκείμενο της πρότασης. Θέλουμε το λεξικό μας να περιλαμβάνει όλες τις πιθανές αποδόσεις τον γερμανικών όρων στα σουηδικά.
Εγγραφείτε σήμερα για να γίνετε μέλος της κοινότητας της bab.la και συγκεντρώστε πόντους κάθε φορά που προτείνετε μια νέα μετάφραση ώστε να φτάσετε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Έχετε ωστόσο υπόψη σας, ότι για να διασφαλιστεί η υψηλή ποιότητα του λεξικού, κάθε πρόταση που κατατίθεται από τους χρήστες μας πρέπει να ελεγχθεί για την ορθότητά της. Αφότου επιβεβαιωθεί από τουλάχιστον 10 χρήστες, η νέα μετάφραση προστίθεται στο λεξικό. Έως τότε εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης με τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί». Αν έχετε απορίες σχετικά με κάποια μετάφραση ή με τη χρήση ενός όρου, στο Γερμανο-σουηδικό φόρουμ μπορείτε να υποβάλετε ερωτήσεις σε άλλους λάτρεις των γλωσσών σχετικά με τη χρήση όρων και εκφράσεων, τη γερμανική και σουηδική γραμματική, αλλά και για οποιοδήποτε άλλο θέμα αφορά τις γλώσσες.