Γερμανο-ρωσικό λεξικό

Βρείτε μια ρωσική μετάφραση στο Γερμανο-ρωσικό λεξικό. Εισάγετε τον όρο που αναζητάτε είτε στα γερμανικά, είτε στα ρωσικά. Για να πραγματοποιήσετε αναζήτηση στα υπόλοιπα ηλεκτρονικά λεξικά μας χρησιμοποιήστε το αναπτυσσόμενο μενού. Αν δυσκολεύεστε να κατανοήσετε κάποιον όρο από τη μετάφραση, συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ που εμφανίζονται κάτω από τα αποτελέσματα μετάφρασης.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο Γερμανο-ρωσικό λεξικό

Χρησιμοποιήστε τα γράμματα της αλφαβήτου που βλέπετε παρακάτω για να περιηγηθείτε χειροκίνητα στο Γερμανο-ρωσικό λεξικό. Επιλέξτε ένα γράμμα για να δείτε όλα τα λήμματα που αρχίζουν με αυτό. Για να δείτε όλες τις αποδόσεις ενός όρου στα ρωσικά, καθώς επίσης και λίστες συνωνύμων και παραδείγματα χρήσης, απλώς επιλέξτε τον από τη λίστα λημμάτων.

Εδώ μπορείτε να δείτε τις νέες μεταφράσεις που πρότειναν άλλοι χρήστες της bab.la για το Γερμανο-ρωσικό λεξικό. Πείτε μας τη γνώμη σας: ελέγξτε μια μετάφραση και είτε ψηφίστε να συμπεριληφθεί στο Γερμανο-ρωσικό λεξικό, ή, αν θεωρείτε πως είναι λανθασμένη, προτείνετε διορθώσεις.

Θέλουμε να σας προσφέρουμε το καλύτερο Γερμανο-ρωσικό ηλεκτρονικό λεξικό. Χρειαζόμαστε όμως τη βοήθειά σας. Με κάθε λέξη που προσθέτουν οι χρήστες μας, το Γερμανο-ρωσικό λεξικό ανανεώνεται, συμπληρώνεται και γίνεται πιο χρήσιμο για όλους! Οι αποδόσεις γερμανικών όρων στα ρωσικά διαφέρουν σημαντικά ανάλογα με το πεδίο εξειδίκευσης και το συγκείμενο της πρότασης. Θέλουμε το λεξικό μας να περιλαμβάνει όλες τις πιθανές αποδόσεις τον γερμανικών όρων στα ρωσικά.
Εγγραφείτε σήμερα για να γίνετε μέλος της κοινότητας της bab.la. Τα εγγεγραμμένα μέλη μας συγκεντρώνουν πόντους κάθε φορά που προτείνουν μια νέα μετάφραση και διαγωνίζονται για μια θέση στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Ωστόσο, για να διασφαλιστεί η υψηλή ποιότητα του λεξικού, κάθε πρόταση που κατατίθεται από τους χρήστες μας πρέπει να ελεγχθεί για την ορθότητά της. Αφότου επιβεβαιωθεί από τουλάχιστον 10 χρήστες, η νέα μετάφραση προστίθεται στο λεξικό. Έως τότε εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης με τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί». Στο Γερμανο-ρωσικό φόρουμ μπορείτε να συζητήσετε με άλλους λάτρεις των γλωσσών σχετικά με τη χρήση όρων και εκφράσεων, τη γερμανική και ρωσική γραμματική, αλλά και για οποιοδήποτε άλλο θέμα αφορά τις γλώσσες.