Γερμανο-ολλανδικό λεξικό

Παρακάτω θα δείτε τις νέες μεταφράσεις από τα ολλανδικά προς τα γερμανικά που πρότειναν άλλοι χρήστες της bab.la για το ολλανδικά-γερμανικά λεξικό. Βοηθήστε μας επιβεβαιώνοντας ή διορθώνοντας τις ήδη υπάρχουσες προτάσεις για μεταφράσεις από τα ολλανδικά προς τα γερμανικά.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο Γερμανο-ολλανδικά λεξικό

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε αναζήτηση κατά γράμμα της αλφαβήτου, ακριβώς όπως θα κάνατε με ένα ανά χείρας λεξικό. Επιλέξτε ένα γράμμα της αλφαβήτου και θα δείτε την πλήρη λίστα λημμάτων που αρχίζουν με αυτό το γράμμα. Για να δείτε όλες τις αποδόσεις ενός όρου στα ολλανδικά, καθώς επίσης και λίστες συνωνύμων και παραδείγματα χρήσης, απλώς επιλέξτε τον από τη λίστα λημμάτων.

Οι παρακάτω γερμανικοί και ολλανδικοί όροι έχουν προστεθεί από χρήστες της bab.la. Πείτε μας τη γνώμη σας: ελέγξτε μια μετάφραση και είτε ψηφίστε να συμπεριληφθεί στο Γερμανο-ολλανδικά λεξικό, ή, αν θεωρείτε πως είναι λανθασμένη, προτείνετε διορθώσεις.

Θέλουμε να σας προσφέρουμε το καλύτερο Γερμανο-ολλανδικά ηλεκτρονικό λεξικό. Χρειαζόμαστε όμως τη βοήθειά σας. Με κάθε λέξη που προσθέτουν οι χρήστες μας, το Γερμανο-ολλανδικά λεξικό ανανεώνεται, συμπληρώνεται και γίνεται πιο χρήσιμο για όλους! Οι αποδόσεις γερμανικών όρων στα ολλανδικά διαφέρουν σημαντικά ανάλογα με το πεδίο εξειδίκευσης και το συγκείμενο της πρότασης. Θέλουμε το λεξικό μας να περιλαμβάνει όλες τις πιθανές αποδόσεις τον γερμανικών όρων στα ολλανδικά.
Εγγραφείτε σήμερα για να γίνετε μέλος της κοινότητας της bab.la και συγκεντρώστε πόντους κάθε φορά που προτείνετε μια νέα μετάφραση ώστε να φτάσετε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Έχετε ωστόσο υπόψη σας, ότι για να διασφαλιστεί η υψηλή ποιότητα του λεξικού, κάθε πρόταση που κατατίθεται από τους χρήστες μας πρέπει να ελεγχθεί για την ορθότητά της. Αφότου επιβεβαιωθεί από τουλάχιστον 10 χρήστες, η νέα μετάφραση προστίθεται στο λεξικό. Έως τότε εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης με τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί». Αν έχετε απορίες σχετικά με κάποια μετάφραση ή με τη χρήση ενός όρου, στο Γερμανο-ολλανδικά φόρουμ μπορείτε να υποβάλετε ερωτήσεις σε άλλους λάτρεις των γλωσσών σχετικά με τη χρήση όρων και εκφράσεων, τη γερμανική και ολλανδικά γραμματική, αλλά και για οποιοδήποτε άλλο θέμα αφορά τις γλώσσες.