Γερμανο-κινεζικό λεξικό

Βρείτε τη σωστή απόδοση ενός κινεζικού όρου στο Γερμανο-κινεζικό λεξικό εισάγοντας μια λέξη στο παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης. Μπορείτε να αναζητήσετε τόσο γερμανικούς όσο και κινεζικούς όρους. Μπορείτε επίσης να συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ που εμφανίζονται κάτω από τα αποτελέσματα μετάφρασης.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο Γερμανο-κινεζικό λεξικό

Το Γερμανο-κινεζικό λεξικό παρέχει τη δυνατότητα χειροκίνητης αναζήτησης. Απλώς επιλέξτε ένα από τα γράμματα τις αλφαβήτου και στη συνέχεια επιλέξτε τη λέξη που αναζητάτε από τη λίστα που εμφανίζεται. Θα ανακατευθυνθείτε στη σελίδα με την απόδοση του αντίστοιχου κινεζικού όρου.

Η λίστα αυτή περιέχει όλες τις νέες προτάσεις για το Γερμανο-κινεζικό λεξικό που κατέθεσαν άλλοι χρήστες της bab.la. Θέλετε να μας βοηθήσετε να βελτιωθούμε; Απλώς ψηφίστε υπέρ των μεταφράσεων που θεωρείτε πως είναι σωστές και πρέπει να συμπεριληφθούν στο λεξικό, και κατά εκείνων που θεωρείτε λανθασμένες.

Βοηθήστε την bab.la και τα μέλη μας να φτιάξουμε το πληρέστερο λεξικό. Δεν μας αρκεί να παρέχουμε στους χρήστες μας ένα καλό Γερμανο-κινεζικό λεξικό: θέλουμε να παρέχουμε το καλύτερο λεξικό στον κόσμο. Οι χρήστες μας προτείνουν διαρκώς νέους όρους και αποδόσεις στα ηλεκτρονικά λεξικά μας, βελτιώνοντας και αναπτύσσοντάς τα με αυτόν τον τρόπο. Συχνά υπάρχουν πολλές διαφορετικές αποδόσεις του ίδιου όρου από τα γερμανικά προς τα κινεζικά, ανάλογα με τον τομέα ενδιαφέροντος ή το συγκείμενο της πρότασης. Στόχος μας είναι να συμπεριλάβουμε το λεξικό μας όλες τις πιθανές αποδόσεις ενός όρου. Οι προτάσεις των χρηστών δεν προστίθενται αυτόματα στο λεξικό. Εμφανίζονται στα αποτελέσματα αναζήτησης, φέροντας όμως τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί» έως ότου επιβεβαιωθούν από τουλάχιστον 10 χρήστες. Με τον τρόπο αυτό διασφαλίζουμε την ποιότητα των λεξικών.
Εγγραφείτε κι εσείς σήμερα στην bab.la, κερδίστε πόντους προσφέροντάς μας τη βοήθειά σας και κερδίστε μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη. Αν θέλετε να προτείνετε μια μετάφραση αλλά δεν είστε σίγουροι, μπορείτε να υποβάλετε ερώτηση στο Γερμανο-κινεζικό φόρουμ. Εκεί τα μέλη της bab.la ανταλλάσσουν απόψεις σχετικά με θέματα που αφορούν αποδόσεις κινεζικών όρων, γραμματική και άλλα λεξιλογικά ζητήματα.