Γερμανο-ιταλικό λεξικό

Αναζητήστε τη μετάφραση μιας λέξης από τα γερμανικά προς τα ιταλικά πληκτρολογώντας την στο παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης. Μπορείτε φυσικά να αναζητήσετε και τη μετάφραση ιταλικών λέξεων: πραγματοποιείται αμφίδρομη αναζήτηση. Αν δυσκολεύεστε να κατανοήσετε κάποιον όρο από τη μετάφραση, συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ που εμφανίζονται κάτω από τα αποτελέσματα μετάφρασης.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο Γερμανο-ιταλικό λεξικό

Αν δεν γνωρίζετε ακριβώς τη λέξη που αναζητάτε, μπορείτε να την αναζητήσετε χειροκίνητα. Επιλέξτε ένα από τα γράμματα της αλφαβήτου και θα δείτε όλα τα λήμματα του Γερμανο-ιταλικού λεξικού που αρχίζουν με αυτό το γράμμα. Όταν εντοπίσετε τον όρο που ψάχνατε, απλώς επιλέξτε τον και θα ανακατευθυνθείτε στην αντίστοιχη σελίδα του λεξικού, όπου μπορείτε να δείτε τις μεταφράσεις του όρου και τα συνώνυμά του.

Εδώ μπορείτε να δείτε τις νέες μεταφράσεις που πρότειναν άλλοι χρήστες της bab.la για το Γερμανο-ιταλικό λεξικό. Προτείνετε διορθώσεις για μεταφράσεις που θεωρείτε πως είναι λανθασμένες ή ψηφίστε για τη διαγραφή τους. Μπορείτε φυσικά και να επιβεβαιώστε τις μεταφράσεις από τα γερμανικά προς τα ιταλικά που θεωρείτε πως πρέπει να προστεθούν στο λεξικό.

Μπορείτε κι εσείς να γίνετε μέλος της κοινότητας της bab.la και να διασκεδάσετε βοηθώντας μας να βελτιώσουμε το Γερμανο-ιταλικό λεξικό μας. Κάθε πρόταση που καταθέτουν οι χρήστες μας μάς βοηθά να γινόμαστε καλύτεροι. Δεν υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να συμμετάσχετε: αν δεν έχετε κάποια νέα μετάφραση να προτείνετε, μπορείτε να μας βοηθήσετε επιβεβαιώνοντας ή διορθώνοντας τις προτάσεις που έχουν καταθέσει άλλοι χρήστες. Οι νέες προτάσεις δεν προστίθενται αυτόματα στο λεξικό. Κάθε νέος όρος ή φράση που προτείνεται από τους χρήστες μας φέρει τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί». Εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης, αλλά μόνο αφότου έχει λάβει επιβεβαίωση από τουλάχιστον 10 χρήστες προστίθεται στο λεξικό μας. Σκοπός αυτής της διαδικασίας είναι να διασφαλίζεται η ποιότητα των μεταφράσεων.
Εγγραφείτε σήμερα και ξεκινήστε να συγκεντρώνετε πόντους προτείνοντας νέες μεταφράσεις για να διαγωνιστείτε για μια θέση στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Στο Γερμανο-ιταλικό φόρουμ μπορείτε να συζητήσετε με άλλους λάτρεις των γλωσσών σχετικά με τη χρήση όρων και εκφράσεων, τη γερμανική και ιταλική γραμματική, αλλά και για οποιοδήποτε άλλο θέμα αφορά τις γλώσσες.