Γερμανο-ισπανικό λεξικό

Αναζητήστε έναν γερμανικό όρο στο λεξικό πληκτρολογώντας την στο παραπάνω πλαίσιο αναζήτησης. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αναζήτηση στα ισπανικά ή να μεταφράσετε έναν όρο ή μια φράση από τα γερμανικά προς τα ισπανικά. Μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε αναζήτηση στα υπόλοιπα ηλεκτρονικά λεξικά μας χρησιμοποιώντας το αναπτυσσόμενο μενού. Συμβουλευτείτε τη λίστα συνωνύμων, τα παραδείγματα χρήσης και τις σχετικές συζητήσεις του φόρουμ που εμφανίζονται κάτω από τα αποτελέσματα μετάφρασης.

Πραγματοποιήστε αλφαβητική αναζήτηση στο Γερμανο-ισπανικό λεξικό

Επιλέγοντας ένα από τα γράμματα της αλφαβήτου που βλέπετε παρακάτω, μπορείτε να πραγματοποιήσετε χειροκίνητη αναζήτηση στο Γερμανο-ισπανικό λεξικό. Για να δείτε όλες τις ισπανικές αποδόσεις και τα συνώνυμα για κάποια γερμανική έκφραση ή όρο αρκεί να τον επιλέξετε και θα ανακατευθυνθείτε στην αντίστοιχη σελίδα του Γερμανο-ισπανικού λεξικού.

Βοηθήστε μας να φτιάξουμε το καλύτερο ηλεκτρονικό λεξικό. Εδώ μπορείτε να δείτε τις νέες μεταφράσεις που πρότειναν άλλοι χρήστες της bab.la για το Γερμανο-ισπανικό λεξικό. Επιβεβαιώστε τις μεταφράσεις από τα γερμανικά προς τα ισπανικά που θεωρείτε πως πρέπει να προστεθούν στο λεξικό, ή ψηφίστε για τη διαγραφή μεταφράσεων που θεωρείτε λανθασμένες.

Γίνετε κι εσείς μέλος της κοινότητας της bab.la και μοιραστείτε τις γνώσεις σας σχετικά με τη γερμανική και ισπανική γλώσσα με άλλους λάτρεις των γλωσσών. Οι γλώσσες εξελίσσονται διαρκώς, με αποτέλεσμα και οι αποδόσεις γερμανικών όρων προς τα ισπανικά να αλλάζουν συνέχεια. Το Γερμανο-ισπανικό λεξικό διατηρείται ενημερωμένο χάρη στις προτάσεις που υποβάλλουν οι χρήστες μας. Ωστόσο οι νέες προτάσεις δεν προστίθενται αυτόματα στο λεξικό. Κάθε νέος όρος ή φράση που προτείνεται από τους χρήστες μας φέρει τη σήμανση «δεν έχει επιβεβαιωθεί». Εμφανίζεται στα αποτελέσματα αναζήτησης, αλλά μόνο αφότου έχει λάβει επιβεβαίωση από τουλάχιστον 10 χρήστες προστίθεται στο λεξικό μας. Σκοπός αυτής της διαδικασίας είναι να διασφαλίζεται η ποιότητα των μεταφράσεων.
Εγγραφείτε σήμερα και ξεκινήστε να απολαμβάνετε τα προνόμια των μελών μας! Κάθε φορά που προτείνετε μια νέα μετάφραση κερδίζετε πόντους για να διαγωνιστείτε για μια θέση στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης. Στο Γερμανο-ισπανικό φόρουμ οι χρήστες της bab.la υποβάλουν και απαντούν ερωτήσεις σχετικά με τη χρήση όρων και εκφράσεων, αλλά και την ισπανική γλώσσα γενικότερα.